Gастро Gастроли 24-25 листопада, Дніпропетровськ і Харків

Майстер класи від досвідчених кухарів. Запис за тел 0503009976 Сергій
Шеф-кухаря розкажуть про інновації, які використовують у себе в роботі, про тонкощі приготування і власне бачення сучасної гастрономії. За один день ви побачите 3 авторські страви від кожного шефа, а також зможете задати всі питання, що цікавлять Вас особисто шеф-кухарю. У ході майстер-класу Ви зможете ознайомитися з новинками обладнання для ресторанної кухні і новими технологіями приготування, серед них: технологія пакотирования з допомогою апарату Paco Jet, технологія низькотемпературного приготування з апаратом Sous Vide від Apach. 

Інші новини
- Друзі, вітаю з Новим Роком! 🎉 Ми починаємо цей рік із глибокого занурення у кулінарні тренди, що формують сучасну гастрономію. Журнал Forbes провів масштабне дослідження, поспілкувавшись із 85 шеф-кухарями з різних куточків світу. Вони поділилися своїми спостереженнями та прогнозами щодо того, які тенденції стали визначальними на початку 2025 року.
- Хто ще не знає, восени 11 жовтня 2021 року вперше в Україні пройде національний відбір "Bocuse d'Or Ukraine", щоб обрати найкращого кухаря для представлення України на гастроарені "Bocuse d'Or Europe Final 2022". Пропустити цю подію - недозволена розкіш. Учасник ви або глядач, побувати варто!