Кошик
229 відгуків
+380 (50) 296-45-58
+380 (50) 300-99-76
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Пароконвектомат Rational – родзинка Шеф-Кухаря!

Пароконвектомат Rational – родзинка Шеф-Кухаря!

Асортимент обладнання фірми Rational, пов'язує в собі два головні критерії, які описують ідеальне кухонне обладнання: «багатофункціональність і компактність». Також потрібно врахувати, ще одне достоїнство - стильний дизайн, отже, кухонні машини природно виглядають в інтер'єрі будь-якої кухні.

Багатофункціональний нинішній пароконвектомат - наочний приклад устаткування; техніка яка не має аналогів. З таким обладнанням не може змагатися проста електроплита, жарочна камера, котел пищеварочный або сковорода, і інша теплова техніка. Пароконвектомат поєднує функціонал всіх одиниць техніки, перерахованих вище. В цифровому відношенні пароконвектомат Rational з легкістю закриє потенціал 40% діючого на професійній кухні теплового обладнання. В функціональному відношенні, що стосується температурної обробки - до 70 відсотків від усіх функцій іншій теплової техніки.

В процесі функціонування, раціонального ви бору використовує пар, конвекцію; можливість одночасного застосування в окремих режимах. Саме це незрівнянно збільшує кулінарні можливості для кухарів, які застосовують його. Завдяки Rational, ви знаходите безліч функцій: тушкування і запікання, варіння на пару та смаження, бланшування ласощів. Використовують цю техніку навіть для вистоювання тестозагатовок розморожування напівфабрикатів продуктів.

Обладнання сконструйовано так, що дозволяє вибирати різноманітні параметри для приготування продуктів, варто тільки натиснути кнопку: температурний режим; інтенсивність обдування; вологість; тривалість приготування; ступінь проварки. Інтенсивність користуванням обладнання забезпечується шляхом скорочення сировини, його втрат при приготуванні.

Вибираючи дуже розумне обладнання від компанії Rational, споживач отримує багато пріоритетів: економія на витратах (на приготуванні), високоякісне приготування їжі, широкий список параметрів приготування різних страв. Плюс надає можливість готувати страви з усього світу, потрібно всього лише вибрати необхідну рецептуру приготування. Обладнанню не потрібно особливого догляду, після приготування жирних і навіть твердих продуктів, цілком достатньо вимити ручним душем із застосуванням миючого засобу.

Заходьте в розділ пароконвектомати Rational і купуйте. Доставка, підключення і гарантію по Україні ми надаємо. Чекаємо на вас!

Інші статті
  • Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні?
    Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
  • Хто формує тренди у сфері HoReCa в Україні та світі, і як вони впливають на галузь?
    2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner