Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Переваги та особливості печей гриль Vulcan

Переваги та особливості печей гриль Vulcan

Найбільша перевага печей гриль типу хоспер Vulcan: 

Заключается в том, что печь не требует подключения к воде, канализации и электричеству. Работает на древесном угле: 10 кг. угля на 6-10 часов работы. Расход угля в 3 раза меньше чем в обычной печи или мангале, т. к. горит с минимальным доступом кислорода. Продукт готовится в разы быстрее чем при обычной термообработке.

Требования к углю:

Не мелкий, без постороннего запаха. При розжиге в печь всыпают сразу 10 кг. угля и несколько таблеток сухого спирта, не рекомендуем использовать жидкие быстровоспламеняющиеся вещества.

Особенности и комплектация печей Vulcan:

  • Мангал виходить на робочий режим за 45 хвилин.
  • Розігріти можна до 450 С.
  • Робоча температура 300 С.
  • Готувати можна все.
  • Продуктивність 250 страв на годину на прикладі печі Vulcan 4L.
  • Наш мангал ми виробляємо з високоякісних матеріалів використовуючи сталі спеціальних марок (там де є контакт з вогнем, продуктом, утеплення і облицювання), для конкретних деталей, що забезпечує дуже тривале і безперервне використання без температурних і кислотних деформацій.
  • За рахунок литий камери і базальтового утеплення, по всьому периметру мангалу, коефіцієнт тепловтрат мінімальний (можна зовнішні стінки чіпати руками) і це впливає на витрату вугілля.
  • Решітка, на якій готують, зроблена з високотемпературної (жаростійкої) 5-8 мм. нержавійки, яка дуже добре тримає температуру і не дає пригоранню продукту.
  • Кстати, зольный ящик, искрогаситель, колпак, подставка с дверцами и полкой для хранения инвентаря/угля, щипцы, кочерга, щетка для уборки мангала, жиросборник и 2 (две) решетки с разным шагом прута для разных продуктов входят в комплект, в отличии от конкурентов, у которых они оплачиваются отдельно.

Требования к установке печей Vulcan:

  • Вытяжной зонт спереди должен быть на длину выступа двери в открытом положении.
  • Сама вытяжка должна быть рассчитана специалистами под каждую модель.
  • Вытяжка для печи, мангала, гриля на древесном топливе должна быть отдельной от общей кухонной системы вентиляции. Если нет возможности сделать отдельный вентиляционный канал из-за большей этажности или других причин, мы рекомендуем использовать наши гидрофильтра, которые решат все проблемы. Также рекомендуем ставить фальш-панель, это совмещенная конструкция зонта и печи-мангала, она избавит зону кухни от избыточного тепла.

Печи отличаются размером камер и набором аксессуаров:

Зверху над піччю Vulcan можна встановити решітку (для відпочинку), на яку ставлять готові страви, щоб не охолонули, а також на ній в'ялять, томят і дозрівають за різними методиками і рецептурами.

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner