Переваги та особливості печей гриль Vulcan

Найбільша перевага печей гриль типу хоспер Vulcan:
Заключается в том, что печь не требует подключения к воде, канализации и электричеству. Работает на древесном угле: 10 кг. угля на 6-10 часов работы. Расход угля в 3 раза меньше чем в обычной печи или мангале, т. к. горит с минимальным доступом кислорода. Продукт готовится в разы быстрее чем при обычной термообработке.
Требования к углю:
Не мелкий, без постороннего запаха. При розжиге в печь всыпают сразу 10 кг. угля и несколько таблеток сухого спирта, не рекомендуем использовать жидкие быстровоспламеняющиеся вещества.
Особенности и комплектация печей Vulcan:
- Мангал виходить на робочий режим за 45 хвилин.
- Розігріти можна до 450 С.
- Робоча температура 300 С.
- Готувати можна все.
- Продуктивність 250 страв на годину на прикладі печі Vulcan 4L.
- Наш мангал ми виробляємо з високоякісних матеріалів використовуючи сталі спеціальних марок (там де є контакт з вогнем, продуктом, утеплення і облицювання), для конкретних деталей, що забезпечує дуже тривале і безперервне використання без температурних і кислотних деформацій.
- За рахунок литий камери і базальтового утеплення, по всьому периметру мангалу, коефіцієнт тепловтрат мінімальний (можна зовнішні стінки чіпати руками) і це впливає на витрату вугілля.
- Решітка, на якій готують, зроблена з високотемпературної (жаростійкої) 5-8 мм. нержавійки, яка дуже добре тримає температуру і не дає пригоранню продукту.
- Кстати, зольный ящик, искрогаситель, колпак, подставка с дверцами и полкой для хранения инвентаря/угля, щипцы, кочерга, щетка для уборки мангала, жиросборник и 2 (две) решетки с разным шагом прута для разных продуктов входят в комплект, в отличии от конкурентов, у которых они оплачиваются отдельно.
Требования к установке печей Vulcan:
- Вытяжной зонт спереди должен быть на длину выступа двери в открытом положении.
- Сама вытяжка должна быть рассчитана специалистами под каждую модель.
- Вытяжка для печи, мангала, гриля на древесном топливе должна быть отдельной от общей кухонной системы вентиляции. Если нет возможности сделать отдельный вентиляционный канал из-за большей этажности или других причин, мы рекомендуем использовать наши гидрофильтра, которые решат все проблемы. Также рекомендуем ставить фальш-панель, это совмещенная конструкция зонта и печи-мангала, она избавит зону кухни от избыточного тепла.
Печи отличаются размером камер и набором аксессуаров:
Зверху над піччю Vulcan можна встановити решітку (для відпочинку), на яку ставлять готові страви, щоб не охолонули, а також на ній в'ялять, томят і дозрівають за різними методиками і рецептурами.
- Дров'яні печі для піци мають низку переваг перед електричними, що робить їх особливо популярними серед шанувальників справжньої італійської піци.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.