Кошик
215 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 296-45-58
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Зберігання продуктів у морозильних камерах

Зберігання продуктів у морозильних камерах

Проте не всі користувачі правильно використовують це обладнання, неналежним чином зберігаючи в ньому продукцію. Від цього залежить, наскільки довго продукти харчування залишатимуться свіжими і придатними для вживання, що особливо важливо, коли в будинку є маленькі діти. Отже, поговоримо про найпоширеніші помилки споживачів, які набувають холодильне обладнання для магазинів, барів.

Звичайно, чим більше морозильна камера, чим більше в ній відділень, тим більше їх не вистачає. Однак не варто забувати, що при повному завантаженні ящиків, особливо якщо вони переповнені, продукти харчування в них погано охолоджується за рахунок поганої циркуляції повітря. Тому перше правило – не можна наповнювати відсіки так, щоб вони ледве закривалися; продукти повинні лежати вільно поруч один з одним.

Якщо зберігати продукцію в поліетиленових пакетах або харчовій плівці – дані пакувальні матеріали під впливом холоду будуть ламатися і кришитися. Краще вибирати спеціальну тару, щільні пакти. Наприклад, м'яка упаковка від молока часто знаходить друге застосування для зберігання продуктів в морозилці.

Не варто класти в пакет м'ясо і відразу відправляти його в морозильну камеру Scan SB 351. Важливо щільно обгорніть його так, щоб позбутися від надлишків повітря в упаковці, щоб продукція швидше заморожувалася і довше зберігалася. Крім того, чим щільніше буде упакований продукт, тим менша ймовірність того, що він вбере запахи, наприклад, риби, що лежить по сусідству.

купити морозильну камеру

Доцільно упаковувати продукти невеликими порціями, щоб було зручніше діставати необхідну кількість зелені, м'яса, риби.

  1. Переповненість ящиків
  2. Неправильна упаковка
  3. Надлишок повітря в упаковці
  4. Великі порції
  5. Заморожувати в морозильній шафі Super Large LB можна не все!

Багато поміщають в морозильну камеру ті продукти, які не зберігаються в холоді, а навпаки – псуються. Не можна піддавати охолодження:

  1. Полуницю
  2. Кавун
  3. Диню
  4. Папайю
  5. Ягоди і фрукти з високим вмістом води.

З овочів неприйнятно заморожувати:

  1. Капусту
  2. Селера
  3. Салат
  4. Огірки
  5. Картопля
  6. Редиску і редьку

Молочні товари:

  1. Сир
  2. Сметана
  3. Вершки
  4. Заварной крем
  5. Сроки хранения в морозилке

Многие ошибочно полагают, что продукты питания в морозильных лари могут храниться вечно, но это не так. Максимум это может быть год, но в большинстве случаев и того меньше.

Где купить хорошую морозильную камеру

Если вы хотите приобрести холодильные и морозильные шкафы Polair, стоит посетить онлайн-каталог компании «Е-групп», где представлен широкий ассортимент продукции по доступным ценам. Мы реализуем товары высокого качества, сотрудничая напрямую с поставщиками, что гарантирует потребителю надежность и выгоду приобретения.

Якщо у вас залишилися або виникли додаткові питання, ви можете задати їх нашим менеджерам, зв'язавшись з ними про вказаними на сайті номерами телефонів. Ми зобов'язуємося виконати відправку замовлення відразу після його підтвердження. Доставка товару здійснюється по всій Україні в максимально стислі терміни.

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner