Тандем печей ISTOMA & Vulcan: чому вигідно, чому унікальне і чому потрібно купити?

Якщо у Вас Ресторан або Gastro Pub з хоспер-меню, Вам просто необхідний цей тандем обладнання.
Vulcan - це гриль-печі на деревному вугіллі українського виробництва, виготовлений з високоякісних матеріалів з іспанським технологій Josper, що дозволяє встановлювати його в приміщеннях. Vulcan має хорошу термоізоляцію і збереження температури завдяки якісному ущільнювачу (базальтової вати) між стінками каркаса камери і грамотному конструктиву, а також наші печі пишаються своїм низьким витратою вугілля, що теж безсумнівно важливо в сучасній гастрономії!
ISTOMA всього за 2,5 кВт стандартного підключення 220В приготує Вам всі необхідні напівфабрикати у своїй герметичній камері з технологією 3D Surround Heat без конвекції, а функція копчення додасть Вашим стравам вишуканості і димного аромату, розширюючи можливості Вашої кухні і меню. Також перевагою печі є зниження втрати ваги продукту, завдяки повністю герметичній камері, на 20-30%.
Все, що залишиться після низькотемпературної печі ISTOMA – це обсмажити або запекти продукт в хоспер-печі Vulcan.
Це відноситься не тільки до м'яса або риби, можливості такого тандему дозволяють взяти на себе вагомий перелік рецептів по приготуванню овочів, десертів, випічки, гарнірів, закусок, перших страв і подгарнировок. На виході у Вас суперэкономия електроенергії 12 кВт 380В (середньостатистичний пароконвектомат) проти 2,5 кВт 220В (низькотемпературна піч з опцією копчення ISTOMA).
Тандем перевірений на практиці, запущено ряд закладів, де він успішно працює, приносить дохід власникам і задоволення відвідувачам!
Ми продовжуємо серію майстер-класів по цьому обладнанню, очікуйте анонси на сайті і в соц. мережах!
«E-Group» рекомендує тандем ISTOMA & Vulcan!
Ми гарантуємо збільшення Вашого прибутку, не знижуючи якості, а багато в чому навіть його покращуючи шляхом сучасних технологій!
- Лід — незамінний елемент у багатьох сферах: від гастрономії до медицини. Його форми та властивості визначають ефективність використання у конкретних умовах. Розглянемо основні типи льоду та їх застосування.
- Жорстка вода — невидимий ворог на професійній кухні. Вона шкодить обладнанню, знижує його ефективність, підвищує витрати на обслуговування і виводить із ладу дорогі агрегати. І якщо ваша кухня працює щодня, з великим обсягом води — без якісного пом’якшення не обійтись.