Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Тандем печей ISTOMA & Vulcan: чому вигідно, чому унікальне і чому потрібно купити?

Тандем печей ISTOMA & Vulcan: чому вигідно, чому унікальне і чому потрібно купити?

Якщо у Вас Ресторан або Gastro Pub з хоспер-меню, Вам просто необхідний цей тандем обладнання.

Vulcan - це гриль-печі на деревному вугіллі українського виробництва, виготовлений з високоякісних матеріалів з іспанським технологій Josper, що дозволяє встановлювати його в приміщеннях. Vulcan має хорошу термоізоляцію і збереження температури завдяки якісному ущільнювачу (базальтової вати) між стінками каркаса камери і грамотному конструктиву, а також наші печі пишаються своїм низьким витратою вугілля, що теж безсумнівно важливо в сучасній гастрономії!

ISTOMA всього за 2,5 кВт стандартного підключення 220В приготує Вам всі необхідні напівфабрикати у своїй герметичній камері з технологією 3D Surround Heat без конвекції, а функція копчення додасть Вашим стравам вишуканості і димного аромату, розширюючи можливості Вашої кухні і меню. Також перевагою печі є зниження втрати ваги продукту, завдяки повністю герметичній камері, на 20-30%.

Все, що залишиться після низькотемпературної печі ISTOMA – це обсмажити або запекти продукт в хоспер-печі Vulcan.

Це відноситься не тільки до м'яса або риби, можливості такого тандему дозволяють взяти на себе вагомий перелік рецептів по приготуванню овочів, десертів, випічки, гарнірів, закусок, перших страв і подгарнировок. На виході у Вас суперэкономия електроенергії 12 кВт 380В (середньостатистичний пароконвектомат) проти 2,5 кВт 220В (низькотемпературна піч з опцією копчення ISTOMA).

Тандем перевірений на практиці, запущено ряд закладів, де він успішно працює, приносить дохід власникам і задоволення відвідувачам!

Ми продовжуємо серію майстер-класів по цьому обладнанню, очікуйте анонси на сайті і в соц. мережах!

«E-Group» рекомендує тандем ISTOMA & Vulcan!

Ми гарантуємо збільшення Вашого прибутку, не знижуючи якості, а багато в чому навіть його покращуючи шляхом сучасних технологій!

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner