Вибираємо промислову м'ясорубку для ресторану

Це обумовлено тим, що приготування смачної, корисної і привабливої продукції вимагає професійного підходу, тому, якщо ви власник ресторану, кафе або закусочної, подбайте про наявність якісної м'ясорубки і фаршемішалки промислової.
Дані установки здатні впоратися з приготуванням м'ясного фаршу з птиці, риби, свинини, яловичини та іншої сировини швидко і якісно. Маючи в арсеналі м'ясорубку hurakan hkn-22ss, ви зможете істотно розширити асортимент страв у меню закладу, що відіб'ється на кількості відвідувачів вашого підприємства.
Як правильно підібрати м'ясорубку
Щоб обладнання було функціональним і затребуваним на промисловій кухні, попередньо слід ознайомитися з його характеристиками і можливостями. Це дозволить зробити максимально вигідне капіталовкладення, яке швидко окупиться і буде приносити помітний дохід.
Зверніть увагу при виборі м'ясорубки на:
Потужність агрегату – важливий показник, що впливає на обсяг перероблюваної продукції. Якщо ви готуєте не так багато порцій кулінарних шедеврів за робочу зміну заклади, немає необхідності в придбанні габаритного апарату. Для великих ресторанів краще вибирати високопотужне обладнання.
Кількість ножів в м'ясорубці hurakan hkn-12ss, що впливає на якість і текстуру приготавливаемого фаршу. Варто відзначити, що вони повинні бути виконані з безпечних матеріалів. Найчастіше у виробництві м'ясорубок використовується нержавіюча сталь, яка не вступає в хімічні реакції з продуктами харчування, не окислюється і не піддається корозії навіть протягом тривалого експлуатаційного терміну.
Професійні промислові м'ясорубки електричного типу – найбільш функціональні і продуктивні. Вони споживають невелику кількість електроенергії, мають привабливий дизайн і прості в управлінні. Важливим аспектом також вважається вартість агрегату. Такі пристрої доступні в ціні, особливо якщо ви проведете порівняльний аналіз моделей, пропонованих нашим інтернет-магазином.
Чому варто купити м'ясорубку у нас
Інтернет-магазин «Е-груп» працює в сфері реалізації професійного обладнання для кухні протягом довгих років. За цей час ми встигли налагодити співпрацю з багатьма постачальниками, працюючи з ними безпосередньо. Це дозволяє споживачам купувати довговічні пристрою без ризику.
Крім того, у нас:
- Низькі ціни;
- Відмінна комунікація із замовником;
- Вигідні умови співпраці з оптовими покупцями;
- Привабливі знижки для постійних клієнтів;
- Безкоштовна консультація з усіх питань, що стосуються вибору товару;
- Оперативна доставка замовлення.
- Дров'яні печі для піци мають низку переваг перед електричними, що робить їх особливо популярними серед шанувальників справжньої італійської піци.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.