Професійні коптильні для промислової кухні
Щоб задовольнити потреби гостей, слід підібрати якісні коптильні електричні промислові, представлені на сторінках нашого сайту. Ми зібрали в єдиному каталозі кращі моделі даних агрегатів, тому наші клієнти залишаються задоволені отриманим товаром навіть через тривалий експлуатаційний термін.
Різновиди коптильних печей
- Щоб підібрати корисне, функціональне обладнання, врахуйте, що для великого підприємства варто купувати продуктивні, потужні установки, як шафа теплової Istoma Mini hold. Ці моделі оснащені функціями холодного та гарячого копчення, виконані з високоякісних матеріалів з максимально продуманою конструкцією для зручності експлуатації.
- Для маленького ресторану або кафе, де немає великого потоку клієнтів досить купити невелику установку, якої є коптильна піч Helia Smoker 24. Малогабаритна піч має всі необхідні функції для копчення, легка в управлінні і відході, споживає невелику кількість енергії.
- Піч холодного копчення TTM Istoma mini — актуальний агрегат для приготування кулінарних шедеврів холодного копчення, які користуються попитом серед відвідувачів закладів громадського харчування.
- Піч для гарячого копчення Istoma Smak – функціональний прилад, виконаний в строгому дизайні з високоякісної нержавіючої сталі, що істотно продовжує експлуатаційний термін пристрою. Дана модель затребувана для великогабаритних підприємств з великим потоком клієнтів, що замовляють страви гарячого копчення.
Завдяки широкому асортименту товарних позицій, представлених на нашому сайті, ви можете підібрати потрібну модель, попередньо провівши порівняльний аналіз характеристик декількох печей. Якщо у вас виникнуть чи залишаться питання, ви можете задати їх нашим консультантам в телефонному режимі.
Чому варто купити коптильню в Е-груп
Ми протягом довгих років працюємо в даній сфері діяльності, що дало можливість налагодити партнерські стосунки з багатьма виробниками, регулярно постачають нам товар. За час співпраці з відомими торговими марками ми дали можливість тисячам споживачів отримати якісні прилади для промислової кухні.
Щоб оформити замовлення з доставкою по всіх регіонах країни, ви можете скористатися спеціальною формою або звернувшись до менеджерів інтернет-магазину за вказаними номерами телефонів.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
- 2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.