Кошик
233 відгуків
+380 (50) 296-45-58
+380 (50) 908-04-28
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Професійна фритюрниця: готуємо страви з хрусткою скоринкою

Професійна фритюрниця: готуємо страви з хрусткою скоринкою

Чтобы купить фритюрницы, чебуречницы профессиональные стоит ознакомиться с онлайн-каталогом нашей компании, где представлены товары высшего качества. Мы реализуем оборудования напрямую от надежных, проверенных производителей, в чем успели убедиться тысячи наших клиентов. Если вы хотите стать одним из них, предварительно стоит ознакомиться со всеми достоинствами этих товаров. Чтобы быстро и легко приготавливать блюда фаст-фуд, в частности картошку фри, котлеты по-киевски, пирожки, рыбу, пончики и прочее, большинство предпринимателей отдают предпочтение фритюрницам.

Почему стоит купить фритюрницу

Щоб швидко і легко готувати страви фаст-фуд, зокрема картоплю фрі, котлети по-київськи, пиріжки, рибу, пампушки та інше, більшість підприємців віддають перевагу фритюрницам. У даному випадку продукція має більше корисних властивостей, ніж та, яка обсмажується на сковорідці.

  1. Професійне обладнання даній категорії використовується для того, щоб надавати продукції апетитною скоринки. Масло у фритюрі не чинить негативного впливу на страви, не вбирається і не віддає горілим в готової продукції.
  2. Виготовляються установки з безпечних матеріалів. Найчастіше в якості матеріалу для робочої поверхні використовують нержавіючу сталь. Вона не окислюється і не вступає в хімічну реакцію з палаючим при високій температурі маслом.
  3. Крім того, важливо відзначити доступну вартість таких установок. Враховуючи їх переваги, продуктивність і надійність, це вигідне капіталовкладення для підприємця, яке незабаром окупається сповна.
  4. Простота експлуатації фритюру дозволяє використовувати його навіть новачкам. А не вередливість в догляді – швидко і без особливих зусиль очищати обладнання від застарілого жиру.

Які бувають фритюри

Інші статті
  • 🧊Лід - це не просто кубики в склянці🧊
    ​Лід — незамінний елемент у багатьох сферах: від гастрономії до медицини. Його форми та властивості визначають ефективність використання у конкретних умовах. Розглянемо основні типи льоду та їх застосування.
  • 💧 Навіщо потрібен пом'якшувач води? 💧
    Жорстка вода — невидимий ворог на професійній кухні. Вона шкодить обладнанню, знижує його ефективність, підвищує витрати на обслуговування і виводить із ладу дорогі агрегати. І якщо ваша кухня працює щодня, з великим обсягом води — без якісного пом’якшення не обійтись.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner