Професійна фритюрниця: готуємо страви з хрусткою скоринкою
Чтобы купить фритюрницы, чебуречницы профессиональные стоит ознакомиться с онлайн-каталогом нашей компании, где представлены товары высшего качества. Мы реализуем оборудования напрямую от надежных, проверенных производителей, в чем успели убедиться тысячи наших клиентов. Если вы хотите стать одним из них, предварительно стоит ознакомиться со всеми достоинствами этих товаров. Чтобы быстро и легко приготавливать блюда фаст-фуд, в частности картошку фри, котлеты по-киевски, пирожки, рыбу, пончики и прочее, большинство предпринимателей отдают предпочтение фритюрницам.
Почему стоит купить фритюрницу
Щоб швидко і легко готувати страви фаст-фуд, зокрема картоплю фрі, котлети по-київськи, пиріжки, рибу, пампушки та інше, більшість підприємців віддають перевагу фритюрницам. У даному випадку продукція має більше корисних властивостей, ніж та, яка обсмажується на сковорідці.
- Професійне обладнання даній категорії використовується для того, щоб надавати продукції апетитною скоринки. Масло у фритюрі не чинить негативного впливу на страви, не вбирається і не віддає горілим в готової продукції.
- Виготовляються установки з безпечних матеріалів. Найчастіше в якості матеріалу для робочої поверхні використовують нержавіючу сталь. Вона не окислюється і не вступає в хімічну реакцію з палаючим при високій температурі маслом.
- Крім того, важливо відзначити доступну вартість таких установок. Враховуючи їх переваги, продуктивність і надійність, це вигідне капіталовкладення для підприємця, яке незабаром окупається сповна.
- Простота експлуатації фритюру дозволяє використовувати його навіть новачкам. А не вередливість в догляді – швидко і без особливих зусиль очищати обладнання від застарілого жиру.
Які бувають фритюри
- За типом конструкції: фритюрниця одинарна Hurakan HKN-FT4N або подвійна, що дозволяє прискорити процес приготування, одночасно обробляючи різну продукцію.
- За типом розміщення: настільна фритюрниця hurakan hkn-ft6 або на підлозі. Вибирається в залежності від габаритів кухні і можливості установки даного обладнання.
- Фритюрниця hurakan hkn-ft10n зі зливом масла – оптимальне рішення для відповідальних підприємців, які регулярно миють установку і замінюють масло в ній.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
- 2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.