Кошик
229 відгуків
+380 (50) 296-45-58
+380 (50) 300-99-76
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Професійна фритюрниця: готуємо страви з хрусткою скоринкою

Професійна фритюрниця: готуємо страви з хрусткою скоринкою

Чтобы купить фритюрницы, чебуречницы профессиональные стоит ознакомиться с онлайн-каталогом нашей компании, где представлены товары высшего качества. Мы реализуем оборудования напрямую от надежных, проверенных производителей, в чем успели убедиться тысячи наших клиентов. Если вы хотите стать одним из них, предварительно стоит ознакомиться со всеми достоинствами этих товаров. Чтобы быстро и легко приготавливать блюда фаст-фуд, в частности картошку фри, котлеты по-киевски, пирожки, рыбу, пончики и прочее, большинство предпринимателей отдают предпочтение фритюрницам.

Почему стоит купить фритюрницу

Щоб швидко і легко готувати страви фаст-фуд, зокрема картоплю фрі, котлети по-київськи, пиріжки, рибу, пампушки та інше, більшість підприємців віддають перевагу фритюрницам. У даному випадку продукція має більше корисних властивостей, ніж та, яка обсмажується на сковорідці.

  1. Професійне обладнання даній категорії використовується для того, щоб надавати продукції апетитною скоринки. Масло у фритюрі не чинить негативного впливу на страви, не вбирається і не віддає горілим в готової продукції.
  2. Виготовляються установки з безпечних матеріалів. Найчастіше в якості матеріалу для робочої поверхні використовують нержавіючу сталь. Вона не окислюється і не вступає в хімічну реакцію з палаючим при високій температурі маслом.
  3. Крім того, важливо відзначити доступну вартість таких установок. Враховуючи їх переваги, продуктивність і надійність, це вигідне капіталовкладення для підприємця, яке незабаром окупається сповна.
  4. Простота експлуатації фритюру дозволяє використовувати його навіть новачкам. А не вередливість в догляді – швидко і без особливих зусиль очищати обладнання від застарілого жиру.

Які бувають фритюри

Інші статті
  • Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні?
    Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
  • Хто формує тренди у сфері HoReCa в Україні та світі, і як вони впливають на галузь?
    2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner