Професійні посудомийні машини

Для того щоб забезпечити їх на високому рівні, заклад необхідно забезпечити професійним обладнанням. Воно дозволить підвищити якість обслуговування, а значить отримати конкурентну перевагу та підвищити дохід. Професійні посудомийні машини – один з найбільш важливих предметів такого обладнання.
Посудомийні машини професійні значно відрізняються від звичних побутових моделей з технічної сторони – якістю і надійністю деталей, корпусу, вузлів і швидкості. Серед відмінностей також розмір і місткість танка. Одне з найбільш важливих відмінностей – кількість посуду, яке вона відмиває. Професійна, працює з великою кількістю в десятки разів. Виконує великий обсяг професійних завдань за лічені хвилини, при цьому забезпечуючи високі санітарні норми і економлячи людські та енергетичні ресурси.
Моделі професійних посудомийних машин значно відрізняються. Вони представлені на ринку в широкому асортименті. Щоб вибрати для себе оптимальну модель, потрібно знати про їх відмінності.
Так буває три типи посудомийних машин:
- Фронтальні посудомийні машини, займають менше місця і дуже прості у використанні, наприклад, посудомийна машина Apach AF 500 DD. Також ці моделі виграють у вартості, але продуктивності такої моделі вистачить тільки для невеликих і середніх закладів громадського харчування. Вони мають обмеження завантаження і обмежуються продуктивністю 800-900 предметів за годину часу.
- Посудомийні машини купольного типу, така як посудомийна машина Apach AC 800 DD. у розмірах більше, ніж фронтальні. До її корпусу приєднані столи з раковиною і сортувальної поверхнею. Сама структура купольної машини ділиться на дві частини: основу і сам купол. У верхню частину закладається кошик посуду, потім нішу накриває купол і починається режим миття. Продуктивність цього типу посудомийних машин до 1500 предметів в годину.
- Посудомийні машини тунельного типу вважаються самими продуктивними, наприклад, посудомийна машина тунельна Мму-1000м Торгмаш . Вони здатні до роботи з 2-2,5 тисяч предметів в годину. Ці машини відносяться до конвеєрному типу – посуд в них вкладається у спеціальні лотки розміром з невеликий ящик. Лотки встановлюють на
конвейер, который постепенно продвигается в сторону сначала моющего, а затем сушильного танка. Их устанавливают на больших предприятиях, в огромных гостиницах, деловых центрах, крупных заведениях общепита. Важно учесть, что для установки посудомоечной машины такого типа вам понадобится до 15 кв. м вашего рабочего пространства.
Идея обеспечить свое предприятие несколькими, но бытовыми моделями имеет много рисков в перспективе. Они изнашиваются быстрее и не рассчитаны на столь регулярную и масштабную работу. В таком случае вам придется регулярно тратиться на ремонт устройств и их обновление.
Сучасна професійна посудомийна машина – один з найважливіших запорук успішної роботи вашого закладу. Виконуючи такі обсяги роботи за короткий час, вона гарантує чистоту і скорочення трудових витрат, витрати води. Ваші співробітники зможуть просто завантажити брудний посуд і встановити правильний режим, а по закінченні процесу дістати вже чистий посуд.
- Дров'яні печі для піци мають низку переваг перед електричними, що робить їх особливо популярними серед шанувальників справжньої італійської піци.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.