Як вибрати фритюрницю – найсмачніші страви в ресторані тепер готуються легко разом з Hurakan

Незаперечний той факт, що заклади громадського харчування, фаст-фуду та чебуречні не обходяться без фритюрниць та чебуречниц професійних, що обумовлено продуктивністю, надійністю, функціональністю і ефективністю даних агрегатів.
Що таке фритюрниця
Насправді, Hurakan hkn-fr6l фритюрницю винайшли з метою полегшення процесу смаження виробів у соняшниковій або будь-якому іншому рослинному маслі. Якщо ви коли-небудь хотіли приготувати картоплю-фрі, напевно, навіть в самій глибокій сковороді вам це не вдавалося, у фритюрі цей процес, по-перше, не забирає багато часу, по-друге, знаменита картопля виходить ідеальною.
Крім традиційного, всім відомого вищеназваного страви, у фритюрниці hkn-ft88n Хуракан з двома камерами готують птицю, м'ясо, рибу, овочі, а іноді і фрукти.
Зверніть увагу! Фритюр призначений для швидкого приготування. Якщо ви хочете приготувати хрусткі курячі лапки або м'ясо, після занурення та отримання золотистої скоринки в даній обладнанні, страву необхідно пекти в духовці.
М'ясні вироби можуть попередньо провариваться, в залежності від рецепту того чи іншого кулінарного вишуканості.
Як вибрати фритюр
Існує кілька чинників, на які слід звернути увагу при виборі обладнання для швидкої смаження. Серед них наступні:
- Чаша – це резервуар, призначений для заливання олії. Вона повинна бути виконана з алюмінію або фритюрниця hkn-ft1212n hurakan з чашею з нержавіючої сталі. В залежності від ваших потреб, обсягів готується продукції та моделі даного обладнання варіюється обсяг чаші.
- Нагрівальний елемент. Як і у електрочайника, дана комплектуюча може бути відкритого або закритого типу. У лінійці фритюрниць даного бренду існують фритюри тільки закритого типу. Це безпечніше і комфортніше в експлуатації: незважаючи на те, що він нагрівається трохи довше, немає необхідності регулярно очищати його від жиру.
- Холодне дно. Дана інновація розроблена для того, щоб шматочки продуктів або паніровка, в якій вони готуються, не пригорали на дні чаші з маслом. Це забезпечується за рахунок того, що між дном і Теном підтримується температура не нижче, ніж у самому фритюрі.
- Кошик. Цей резервуар призначений безпосередньо для самих виробів. Продукти поміщають в кошик фритюрниці GoodFood EF6 і за допомогою ручки занурюють у гущавину з маслом. У потрібний момент, коли страва дійшло до певної міри готовності, кошик дістають і чіпляють над чашею так, щоб зайві стекли залишки олії назад. Кошик, як і чаша, повинна бути виконана з нержавіючої сталі. Ручка —максимально міцною.
Де купити якісну фритюрницю
Якщо ви мрієте придбати якісний, надійний фритюр для побутового або промислового використання, достатньо відвідати онлайн-каталог нашого сайту і вибрати вподобану модель. Ми реалізуємо обладнання високої якості найбільш затребуваного виробника hurakan. Ці фритюри заслужили довіру тисячі користувачів завдяки незаперечним перевагам, якими вони володіють: надійність, практичність, функціональність, стабільність роботи.
Якщо ви зацікавлені в придбанні, але не знаєте на якій моделі зупинитися, проконсультуйтеся у менеджерів інтернет-магазину за вказаними на сайті номерами телефонів.
- Дров'яні печі для піци мають низку переваг перед електричними, що робить їх особливо популярними серед шанувальників справжньої італійської піци.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.