Кошик
213 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Поради щодо вибору промислових холодильних камер

Поради щодо вибору промислових холодильних камер

Для короткочасного і довготривалого зберігання продуктів харчування та підтримання їх властивостей, безпечного зберігання вам знадобиться спеціальне обладнання. Самий популярний і затребуваний його вид – холодильні та морозильні камери.

Холодильна камера – спеціальне надійне обладнання для зберігання продуктів різного типу (включаючи не тільки продукти харчування). Камери такого типу припадуть до місця для зберігання вин, лікарських препаратів, квітів і так далі. Спектр застосування в таких пристроїв дуже широкий. Вони необхідні на складах, в торгових і роздрібних мережах, харчової промисловості, торгових павільйонах, фармацевтичних компаніях і цей список не вичерпний.

Промислові холодильні камери працюють в наступних режимах: зберігання, охолодження, заморожування. Візуально камери мають вигляд коробки, облаштованій сендвіч-панелей з наповнювачем (теплоізоляційним). Він дозволяє використовувати такі холодильні камери як в приміщенні, так і надворі.

Сендвіч-панель – це конструкція, що складається з декількох шарів. Її переваги: легкість монтажу, хороша стійкість до температурних і механічних впливів. У камер промислового типу наповнювач має функцію волого - і вогнестійкості. Відрізняється компактністю і легкістю, стійкістю матеріалів до корозії і гниття, витримкою до температур від -40 до +50 градусів.

На ринку представлені холодильні та морозильні камери різних габаритів. За обсягом вони можуть бути від 3 до 100 кв. метрів.

Види холодильних камер

  • Камери зберігання підходять для зберігання заморожених і охолоджених продуктів. Крім продуктів харчування, вони гарні в збереженні квітів, вин, ліків. Вони працюють в температурному режимі від +14 до – 25 градусів, в залежності від вимог до умов зберігання продуктів конкретного типу.

  • Камери заморожування та охолодження використовують для м'яса, риби, напівфабрикатів, фруктів, овочів і т. д. Холодильні камери цього типу працюють у циклічному режимі – товари завантажуються в них по мірі необхідності. Їх температурний режим-від -25 до -40 градусів, в залежності від потреби.

  • Тунелі або камери шокової заморозки використовують для швидкого, інтенсивного заморожування продуктів. Вони виконують цю функцію в середньому за годину.

купити холодильну камеруЗавдяки розумінню існуючих типів холодильних камер та їх температурних режимів, ви зможете вибрати оптимальну модель для вашої роботи. Ще одна порада – вибирати продукцію надійного виробника.

Холодильні та морозильні камери Polair користуються великі попитом саме завдяки широті вибору і гарної репутації виробника. Компанія Polair виробляє і продає холодильне обладнання вже більше 25 років і залишається лідером на ринку.

І ще кілька порад для оптимального вибору холодильної камери. Не забудьте звернути увагу на наступні критерії: специфіка приміщення, в якому ви будете встановлювати камеру; тип продукції, яку ви будете в ній розміщувати і її кількість; температурний режим; можливість угруповання товарів різних категорій.

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner