Жарочні поверхні – швидко, смачно і вигідно
Типова сковорода, за допомогою якої люди обходяться на домашній кухні не підійде для закладів громадського харчування, навіть якщо вона буде досить великого діаметра, так як обсяги приготування їжі в десятки разів більше. Для таких закладів, як бари, кафе і ресторани правильним рішенням є купити жарочні поверхні.
Переваги сучасних жарильних поверхонь
Варто відзначити, що при експлуатації таких пристроїв кухарі можуть одночасно готувати великі обсяги їжі. Якщо мова йде про ресторані, кафе чи барі, то така можливість є досить зручною. Можна робити великі обсяги замовлень і тим самим оптимізувати робочий процес. Результатом виявиться підвищення кількості клієнтів і поліпшення робочого процесу в цілому. Не варто забувати і про ключові переваги даних пристроїв. Кожна сучасна модель поверхні для смаження гарантує:
- Зручність в процесі догляду за технікою;
- Тривалий термін експлуатації;
- Высокую скорость приготовления различных блюд;
- Возможность одновременно перерабатывать большой объем продуктов;
- Наличие массы полезных функций.
На первый взгляд представленное оборудование является подобием «конвейера» только для пищи. В основном заведения общественного питания закупают такую технику для производства большого количества блюд. Мало кто задумывается о том, что еда с такой поверхности еще и оказывается вкусной, даже несмотря на то, что готовиться значительно быстрее, чем при использовании любого другого оборудования.
Якщо вас зацікавила така техніка, то варто звернути увагу на жарочні поверхні Frosty і Kogast. Серед сучасних варіантів на ринку ці виробники зарекомендували себе як одні з найкращих. Постійно з'являються нові варіанти техніки, які пропонують користувачам нові функції і масу можливостей. Отже, кухарі зможуть налаштувати обладнання для приготування конкретних видів їжі. Враховуючи швидкість готування можна без проблем справлятися навіть з найскладнішими стравами. Таким чином, при виборі варто задуматися тільки про виробників поверхні та її характеристики.
Використання якісних моделей
Нічого складного в процесі експлуатації поверхні для смаження немає. Насправді вона являє собою металеве полотно, яке постійно перебуває під заданою температурою. Причому вся поверхня такого пристрою нагрівається і готувати можна в будь-якому його ділянці. Відповідно, можна класти зверху велику кількість продуктів і бути впевненим, що вони рівномірно прожариваются. Придбати стоїть виключно для закладів громадського харчування, тому що габарити пристроїв досить великі. Для дому варто вибрати більш компактне рішення з нашого каталогу.
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.