Кошик
213 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Як вибрати дегидратор (сушарку для овочів і фруктів)?

Як вибрати дегидратор (сушарку для овочів і фруктів)?

Однак такий метод має багато негативних сторін, головна з яких – зниження кількості корисних елементів, а також висока трудомісткість процесу. Як же зберегти вітаміни в овочах і фруктах? Звичайно, використовувати "дегидраторы" для сушки продуктів. Ознайомитися з багатим вибором агрегатів для промислового та побутового використання можна на торговому майданчику egroup.com.ua. А щоб напевно знати, який дегидратор купити, ознайомтеся з цією інформацією.

Переваги сушарки для овочів і фруктів

Така техніка збереження продуктів, як сушіння – не нова, і використовується споконвіку. Однак наші предки висушували плоди і ягоди на відкритому повітрі, що мало негативні сторони. Сучасність дала нам можливість користуватися електричними дегидраторами. Це спричиняє багато позитивних моментів:

  • не потрібно виділяти багато площі для розкладки продуктів;
  • немає залежності від погодних умов. Сушити можна скрізь, де є електрика;
  • пристрій оснащений безліччю режимів сушіння, що дає можливість отримати більш якісний результат;
  • процес протікає більш гігієнічно. На продукти не осідає пил, і не повзають комахи.

Різновиди дегидраторов

Сьогодні виробники пропонують великий вибір сушарок для овочів і фруктів, а саме:

  1. Конвективні моделі дегидраторов. В них волога з продуктів випаровується допомогою впливу гарячого повітря, який реалізується нагрівальним елементом і нагнітається вентилятором. Дана різновид найбільш затребувана завдяки ефективності і невисокої вартості, однак продукти можуть темніти. Чудовим прикладом послужить дегидратор (вішалка) продуктів Hendi 229019 з нашого онлайн-каталогу
  2. Нагрівальні працюють за таким же принципом Тена, але без застосування вентилятора.
  3. Інфрачервоні імітують природний процес висушування. Такі моделі економічні, прості в застосуванні, а також зберігають початковий колір продуктів.

Критерії для вибору дегідратору

Закономірно, що від того, який дегидратор ви оберете, буде залежати те, на скільки він виправдає ваші очікування. Тому важливо звертати увагу на такі показники:

  1. Місткість. Класична сушарка з 3-5 полицями, як дегидратор Excalibur 4400, універсальний підійде для одночасного висушування декількох кілограмів продуктів, але є моделі великою місткістю, наприклад дегидратор Excalibur 4926t, 9 піддонів, які підійдуть для промислового застосування.
  2. Потужності параметри коливаються в межах 150 Вт-1 КВт. Відповідно, чим більше потужності техніки, тим швидше відбувається процес висушування, проте орієнтуйтеся на відповідність потужності і місткості.
  3. купити дегидраторМатеріал виготовлення корпусу може бути метал або пластик. Тут кожен вибирає міцність або практичність.
  4. Розташування лотків може бути горизонтальним або вертикальним. Перший варіант характерний для побутових дегидраторов, а другий – для професійних конвективних моделей.

Дегидратор для овочів і фруктів – річ незамінна, як в побуті, так і в промисловості. Цей пристрій дає можливість зберегти на тривалий час свіжість і поживні речовини більшості продуктів.

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner