Ферментатори м'яса - інновація і смакове досконалість для ресторанного/готельного бізнесу

Висока якість, сучасний підхід і елегантність розробки справляє враження. Дане рішення характеризується гармонійним смаком з неймовірним букетом ароматів, при якому процес томління займає не менше 21 дня, а максимальне дозрівання до 10 тижнів. У підсумку отримуємо ідеальний смак, м'якість і ніжність продукту, поліпшення харчових якостей, називається воно ферментаційні шафи (камери/шафи дозрівання або визрівання м'яса).
Не можна не відзначити «інтелектуальність» техніки, що забезпечує регулювання температурного діапазону аж до однієї десятої градуса, вологість при визрівання встановлюється від 60 до 90% з допомогою функції «Humicontrol», а підтримка потрібного мікроклімату і обертання повітря, гарантує система «Dx air». Повітрообмін відбувається через вугільний фільтр, двері в таких шафах за правило тонована, щоб припинити потрапляння ультрафіолету. Створені вони виключно для спеціалізованого охолодження м'яса, вирізки і ковбасних виробів, інше використання не допускається.
Сьогодні технологія сухої витримки - провідний процес при створенні скоєних м'ясних кулінарних творінь.

І на підставі вищевикладених привілеїв німецьке виробниче підприємство Dry Ager вирішило випустити лінійку ферментативних шаф, з наступною моделировкой:
- Dx 1000, 1001 (відмінність тільки в наборі аксесуарів);
- міні версію Dx 500;
- вітринна камера на дві двері Dx 1000*2.
Інформацію про їх детальні характеристики, вартість і терміни виготовлення, Ви зможете отримати на нашому сайті, перейшовши в розділ «Шафи для сухого визрівання м'яса».
- Дров'яні печі для піци мають низку переваг перед електричними, що робить їх особливо популярними серед шанувальників справжньої італійської піци.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.