Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Ферментатори м'яса - інновація і смакове досконалість для ресторанного/готельного бізнесу

Ферментатори м'яса - інновація і смакове досконалість для ресторанного/готельного бізнесу

Висока якість, сучасний підхід і елегантність розробки справляє враження. Дане рішення характеризується гармонійним смаком з неймовірним букетом ароматів, при якому процес томління займає не менше 21 дня, а максимальне дозрівання до 10 тижнів. У підсумку отримуємо ідеальний смак, м'якість і ніжність продукту, поліпшення харчових якостей, називається воно ферментаційні шафи (камери/шафи дозрівання або визрівання м'яса).

Не можна не відзначити «інтелектуальність» техніки, що забезпечує регулювання температурного діапазону аж до однієї десятої градуса, вологість при визрівання встановлюється від 60 до 90% з допомогою функції «Humicontrol», а підтримка потрібного мікроклімату і обертання повітря, гарантує система «Dx air». Повітрообмін відбувається через вугільний фільтр, двері в таких шафах за правило тонована, щоб припинити потрапляння ультрафіолету. Створені вони виключно для спеціалізованого охолодження м'яса, вирізки і ковбасних виробів, інше використання не допускається.

Сьогодні технологія сухої витримки - провідний процес при створенні скоєних м'ясних кулінарних творінь.

Вона являє собою процедуру випаровування вологи і руйнування м'язових волокон при цьому використовується яловичина найвищого класу з рівномірним розподілом жиру. За рахунок постійного підтримування кліматичного режиму в камері 1-3 градуси мінімальна ймовірність розвитку шкідливих бактерій. По завершенню втрачається не більше 30 відсотків від початкової маси, а також зрізається верхній засохла шкірка з грибками, які в свою чергу здійснюють наповнення ферментами надаючи соковитість і ароматність.

І на підставі вищевикладених привілеїв німецьке виробниче підприємство Dry Ager вирішило випустити лінійку ферментативних шаф, з наступною моделировкой:

  • Dx 1000, 1001 (відмінність тільки в наборі аксесуарів);
  • міні версію Dx 500;
  • вітринна камера на дві двері Dx 1000*2.

Інформацію про їх детальні характеристики, вартість і терміни виготовлення, Ви зможете отримати на нашому сайті, перейшовши в розділ «Шафи для сухого визрівання м'яса».

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner