Печі для приготування качки по-пекінськи

ПЕЧІ ДЛЯ КАЧКИ ПО-ПЕКІНСЬКИ
Качка по-пекінськи – найвідоміше китайське блюдо, яке користується популярністю у всьому світі. Родовищем цієї страви вважається провінція Шаньдун, де в 1330 році був вперше опублікований рецепт качки по-пекінськи в книзі «Найважливіші принципи харчування», дієтологом династії Юань Ху Сыхуэя, який відповідав за харчування імператорського дому.
Еталоном у цій справі вважалася качка, яка вирощувалася в околицях Пекіна з вагою 2,2 кг (як не дивно, але відмінність у вазі допустимо лише в 50 грам). Майбутній делікатес відгодовували спеціальними кормами під ретельним наглядом, а його приготування займало кілька днів.
Приготування відбувається одним із способів: або на відкритому вогні на дровах фруктових дерев, або в спеціальній печі закритого типу, в яку поміщається качка, натерта медом і спеціями. Але обидва цих способу при правильному підході з боку технології, так і при підборі професійного обладнання дадуть можливість отримати м'яке, апетитне м'ясо птиці, хрустку шкірку, знаменитий блиск і червонуватий відтінок. Як правило, качку подають або цілою тушкою, обробляючи її на частини на очах у клієнта, або тонко нарізаними скибочками з рисовими млинцями, молодим зеленим цибулею і солодким соусом. Також зустрічається подача качки з нарізаним скибочками огірком.


Щоб підготувати другу зміну страв наріжте вийшло качине м'ясо тонкими пластинками, додайте сіль і цукор, влийте трохи води зі столовою ложкою крохмалю. Потримайте м'ясо близько двадцяти хвилин і обсмажте в рослинному маслі. Попутно, обсмажте до стану напів-готовності овочі — морква, огірки, солодкий перець. З'єднайте м'ясо з овочами, додайте імбир, сіль, цукор, бульйон, соус і півголівки подрібненої цибулі. Доведіть блюдо до кипіння. Подавати на стіл м'ясо варто з гарніром з відвареного рису.
Завершальним штрихом і третьою зміною страв буде густий бульйон, який вариться з кісток птиці. Враховуйте такий момент, готується він протягом двох з половиною годин при досить сильному кип'ятінні, після цього бульйон по-старому проціджують, додається до нього цибуля ріпчаста і щіпка імбиру (всього пів грама). Подавати отриманий бульйон необхідно теплим.
А компанія «E-group», що є прямим постачальником печей для приготування качки по-пекінськи Vulkan Y, помічником у їх ремонті, постачання запчастин; привезе і встановить їх на Вашому об'єкті. Звертайтеся!
- Дров'яні печі для піци мають низку переваг перед електричними, що робить їх особливо популярними серед шанувальників справжньої італійської піци.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.