Посудомийні машини Apach, особливості
Підприємства готельного та громадського харчування виробляють великі обсяги їжі, щоб нагодувати тисячі своїх гостей в день, відповідно у них залишається багато брудного посудного інвентарю. Як відомо, чистий посуд у ресторані, готелі, барі чи кафе - одне з головних вимог для успішної роботи закладу, а також відсутність претензій від клієнтів і санітарно-епідеміологічних інспекцій.
Сучасне посудомийне обладнання ТМ «Apach» пропоноване Е-груп, легко виконує необхідний обсяг робіт з незмінно високою якістю, гарантуючи власнику бездоганну чистоту посуду при мінімальних витратах часу, витрати води, миючих засобів.
Розглянемо детальніше одну з перерахованих вище достоїнств посудомийних машин Apach:
- существенная экономия времени персонала на эту трудоемкую операцию, позволяет более рационально использовать рабочее время. Судите сами, компактная посудомоечная машина за 1 час при расходе воды в 70 литров с блестящим результатом сможет вымыть до 700 тарелок. При этом нужно учитывать, что высокие температуры (более 85°С) производят эффект стерилизации, а также подготавливают посуду к следующей подаче блюд, минуя тем самым процесс дополнительного подогрева. Конечно добиться подобного результата при ручной мойке, как бы Вы не старались будет нереально.
Вибираючи посудомийну машину Apach від "Е-груп" важливо розуміти, для потреб якого закладу Ви купуєте обладнання.
Існує три типи професійних посудомийних машин, це - фронтальні (af402, af500, af501 і для склянок af401), купольні (apach ac800) і тунельні.
* Якщо у Вас невеликий бар чи ресторан, то цілком підійде компактна фронтальна посудомийна машина, успішно справляється з мийкою келихів, чашок і блюдець.
* Чтобы удовлетворить нужды большого ресторана или столовой, то тут Вам не обойтись без полноразмерной купольной посудомоечной машины, не ограничивая себя в размерах посуды и способной блестяще вымыть более тысячи тарелок за час.
* Если же для Вашего предприятия общественного питания или гостиницы недостаточно возможностей купольной посудомоечной машины, то в этом случае подойдет туннельная машина которая использует конвейерную систему мойки посуды и способна справиться с любыми задачами современной кухни.
Компанія Е-груп запропонує Вам оптимальний варіант для кожного закладу ресторанно-готельного бізнесу і підприємства громадського харчування, наші контакти тут!
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.