Кошик
229 відгуків
+380 (50) 296-45-58
+380 (50) 300-99-76
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Техніка Apach – італійське якість на вашій кухні

Техніка Apach – італійське якість на вашій кухні

Apach – італійська марка, під якою випускається професійне обладнання для ресторанного бізнесу. Воно славиться ідеальним співвідношенням ціна/якість. В асортименті Apach представлено холодильне, барне, пакувальне, електромеханічне, теплове обладнання і посудомийні машини.

      Промислове кухонне обладнання Apach адаптовано до українського ринку і цілком відповідає вимогам споживача. Техніка Apach багатофункціональна, довговічна, легко ремонтується, і охоплює широкий спектр завдань, поставлених перед працівниками професійної кухні.

Посудомийні машини Apach: типи обладнання

Будь-яка точка громадського харчування, будь то кафе, фастфуд, піцерія або ресторан, не може обійтися без професійного обладнання і зокрема без промислової посудомийної машини. Існує кілька типів цих пристроїв: купольні, тунельні, конвеєрні та фронтальні. Останні особливо популярні і затребувані. Їх переваги полягають у відносно компактних розмірах і невисокої вартості. Фронтальні посудомийні машини можна встановлювати під виробничі столи і монтувати в барну стійку. Місця для неї потрібно зовсім небагато і завантаження посуду бічна, що дуже зручно. За бажанням замовника така посудомийна машина може бути доукомплектована дозатором для ополіскувача і миючого засобу.

Купольні посудомийні машини Apach відрізняються конструкцією, високою продуктивністю, функціональністю, а також більш високою ціною. Вони оснащені сучасною системою фільтрації, електронним блоком контролю роботи і можливістю програмування декількох етапів мийки. Купити її можна в повній комплектації або ж розрахувати і замовити необхідну кількість касет і кошиків. У разі необхідності їх можна докуповувати по мірі необхідності. Миючий засіб у таких машинах подається дозовано в автоматичному режимі.

     Посудомийка обладнана спеціальними гратами, призначеної для збору великих відходів їжі. Це допомагає утримувати машину в чистоті, крім все не забивається вертушка і форсунки. Після миття і ополіскування посуд потрапляє на стіл для сушіння, який може бути встановлений окремо, якщо кухня ресторану має невелике приміщення. Купольні посудомийні машини рекомендовані для великих ресторанів, великих фастфудів і столових при готелях. Для невеликих підприємств ресторанного бізнесу вони нерентабельні.

     Промислові посудомийні машини діляться на універсальні і склянкомийки. Перші використовуються в кафе і ресторанах, другі орієнтовані на бари, нічні клуби.

     Виробник рекомендує підключати посудомийну машину через фільтр-пом'якшувач води, який не тільки продовжить термін служби машини, але і поліпшить якість мийки. Навіть в невеликому кафе посудомийка оптимізує робочі процеси і допомагає економити час і гроші, які могли б бути витрачені на зарплату посудомийниці.

Устаткування Apach на сайті магазина «Є-груп»

     Крім посудомийних машин компанія Apach виробляє і поставляє на український ринок інші види промислового устаткування. В інтернет-магазині «Є-груп» можна купити посудомийні машини Apach, льодогенератори, міксери занурені і планетарні, тістоміси, м'ясорубки, пароконветомати Apach і інше електромеханічне обладнання. Наша компанія є офіційним представником Apach. Купити промислове кухонне обладнання цієї марки можна в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та інших містах України.

      На все обладнання Apach надається гарантія. Вам також доступна послуга післягарантійного обслуговування.

Інші статті
  • Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні?
    Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
  • Хто формує тренди у сфері HoReCa в Україні та світі, і як вони впливають на галузь?
    2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner