Кошик
229 відгуків
+380 (50) 296-45-58
+380 (50) 300-99-76
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Пароконвектомат вибір

Пароконвектомат вибір

В одному цьому апараті можна поєднувати функції кухонної плити, котла, духовки, печі, фритюрниці. Незаперечною перевагою пароконвектомата також є те, що він здатний зберегти первісну корисність продуктів при приготуванні. Компактний, зручний у використанні і економічний при енерговитратах пароконвектомат здатний оптимізувати роботу на кухні кафе, ресторану або іншого закладу громадського харчування.

Теплова обробка продуктів необхідна, практично, при приготуванні будь-якої страви. Але теплові маніпуляції можуть бути різні, в залежності від поставленої мети. Пароконвектомат має кілька режимів роботи, а саме: конвекція, пар і пароконвекция. Використовувати їх можна одночасно або по черзі. Задана температура за певного режиму буде підтримуватися стабільно, так як пароконвектомат має термостат.

     Пароконвектомат дозволить в одному обладнанні випікати, готувати страви на пару, обсмажувати і т. д. Таке обладнання, по праву, можна назвати універсальним для будь-якого закладу громадського харчування, який цінує свій час і ресурси.

Є основні переваги пароконвекційних печей, знаючи про яких можна миттєво прийняти рішення про покупку такого професійного обладнання:

  • Економія простору. Пароконвектомат ідеально поєднує в собі функції декількох апаратів, а за розмірами відповідає одній печі. Таким чином, купуючи таке універсальне обладнання, Ви економите виробничу площу кафе, ресторану або іншого закладу громадського харчування.
  • Економія коштів при оплаті електроенергії. Таке обладнання не вимагає тимчасових витрат на розігрів робочих частин і швидко переходить в режим роботи.
  • Мінімізація трудових ресурсів. Оскільки обладнання повністю автоматизовано, необхідний лише один співробітник, який буде закладати продукти і готові забирати високоякісні страви.
  • Вологість під контролем. Дуже важливо при випічці і готування на пару відстежувати рівень вологості. Завдяки електронній панелі керування Ви можете контролювати рівень вологості усередині камери.
  • Обладнання, яке ідеально вписується в будь-який інтер'єр кухні. Електроплита за габаритами більше ніж пароконвектомат і набором функцій також поступається універсального обладнання. Якщо ви вирішите пароконвектомат купити, Ви завжди знайдете йому застосування і почесне місце на кухні.

В нашому магазині представлені пароконвектомати світових лідерів з виробництва кухонного обладнання. Купуючи якісне обладнання, Ви забезпечуєте свій заклад гарантовано якісною продукцією для своїх клієнтів. Сучасне обладнання дає Вам фору в порівнянні з конкурентами, які залишилися в минулому.

Інші статті
  • Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні?
    Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
  • Хто формує тренди у сфері HoReCa в Україні та світі, і як вони впливають на галузь?
    2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner