Пароконвектомат вибір
В одному цьому апараті можна поєднувати функції кухонної плити, котла, духовки, печі, фритюрниці. Незаперечною перевагою пароконвектомата також є те, що він здатний зберегти первісну корисність продуктів при приготуванні. Компактний, зручний у використанні і економічний при енерговитратах пароконвектомат здатний оптимізувати роботу на кухні кафе, ресторану або іншого закладу громадського харчування.
Теплова обробка продуктів необхідна, практично, при приготуванні будь-якої страви. Але теплові маніпуляції можуть бути різні, в залежності від поставленої мети. Пароконвектомат має кілька режимів роботи, а саме: конвекція, пар і пароконвекция. Використовувати їх можна одночасно або по черзі. Задана температура за певного режиму буде підтримуватися стабільно, так як пароконвектомат має термостат.
Пароконвектомат дозволить в одному обладнанні випікати, готувати страви на пару, обсмажувати і т. д. Таке обладнання, по праву, можна назвати універсальним для будь-якого закладу громадського харчування, який цінує свій час і ресурси.
Є основні переваги пароконвекційних печей, знаючи про яких можна миттєво прийняти рішення про покупку такого професійного обладнання:
- Економія простору. Пароконвектомат ідеально поєднує в собі функції декількох апаратів, а за розмірами відповідає одній печі. Таким чином, купуючи таке універсальне обладнання, Ви економите виробничу площу кафе, ресторану або іншого закладу громадського харчування.
- Економія коштів при оплаті електроенергії. Таке обладнання не вимагає тимчасових витрат на розігрів робочих частин і швидко переходить в режим роботи.
- Мінімізація трудових ресурсів. Оскільки обладнання повністю автоматизовано, необхідний лише один співробітник, який буде закладати продукти і готові забирати високоякісні страви.
- Вологість під контролем. Дуже важливо при випічці і готування на пару відстежувати рівень вологості. Завдяки електронній панелі керування Ви можете контролювати рівень вологості усередині камери.
- Обладнання, яке ідеально вписується в будь-який інтер'єр кухні. Електроплита за габаритами більше ніж пароконвектомат і набором функцій також поступається універсального обладнання. Якщо ви вирішите пароконвектомат купити, Ви завжди знайдете йому застосування і почесне місце на кухні.
В нашому магазині представлені пароконвектомати світових лідерів з виробництва кухонного обладнання. Купуючи якісне обладнання, Ви забезпечуєте свій заклад гарантовано якісною продукцією для своїх клієнтів. Сучасне обладнання дає Вам фору в порівнянні з конкурентами, які залишилися в минулому.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
- 2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.