Промислові м'ясорубки

Сучасні професійні м'ясорубки настільки швидко і вміло подрібнюють м'ясо і рибу на фарш, що ні у одного кухаря не виникає бажання робити фарш вручну. Промислові м'ясорубки відрізняються від побутових чотирма параметрами, а саме: розміром, вагою, матеріалом всіх деталей і корпусу, продуктивністю. Професійна м'ясорубка завжди електрична, оскільки в сфері харчування дуже важлива швидкість приготування. Промислові м'ясорубки виготовляються із спеціальних металів і сплавів, які гарантують обладнання довгий термін експлуатації, а продуктивність дозволяє апарату працювати без зупинки до 24 годин (1440 хвилин), витримуючи серйозні навантаження.
Як правильно вибрати м'ясорубку промислову?
Перед тем как Вы примите решение купить для своего предприятия общественного питания профессиональную мясорубку, Вам необходимо рационально определить ― какие объемы фарша потребуются ежедневно для полноценного функционирования Вашего кафе или ресторана. Эта информация поможет Вам выбрать модель промышленного оборудования для переработки мяса и рыбы в фарш. Если Вы выберите небольшой аппарат по низкой цене, а объемы перерабатываемого сырья будут больше, чем те, на какие рассчитана мясорубка, то Вы можете быстро вывести ее из строя. Таким образом Вы потратите деньги на ремонт. Не варто також купувати високопродуктивну машину і при цьому використовувати на половину її можливостей, таким чином Ви не виправдаєте витрат на неї. Але також варто пам'ятати, що потужність м'ясорубки безпосередньо залежить від продуктивності – чим потужніший апарат, тим вище його продуктивність. М'ясорубки з високою потужністю здатні переробляти жорстке і жилаве м'ясо. Ціна на промислові м'ясорубки безпосередньо залежить від продуктивності і наявності додаткового функціоналу.
Купити професійну м'ясорубку можна в різних місцях. Але дуже важливо вибрати такий магазин, який спеціалізується саме на професійному обладнанні для підприємств громадського харчування. В такому магазині Вам дадуть кваліфіковану консультацію за всіма брендам промислового обладнання, а також підберуть такий апарат, який буде ідеально підходити під специфіку Вашого бізнесу.
Інтернет магазин «Е-груп» гарантує Вам якісне професійне обладнання за доступними цінами. У нас Ви отримаєте індивідуальний підхід, гарантію якості, відмінний вибір та найкращі ціни.
- Дров'яні печі для піци мають низку переваг перед електричними, що робить їх особливо популярними серед шанувальників справжньої італійської піци.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.