Вибір печі для піци
Завдяки цьому обладнанню піца з ідеально пропеченим тестом і начинкою.
Важливою особливістю печей для піци є наявність в них подового (шамотної) каменя, на якому готується піца. Саме цей подовий камінь максимально акумулює тепло. Температура печей для піци досягає 4500С, завдяки високій температурі та спеціальним каменю піца швидко і якісно пропікається.
В залежності від завантаження піцерії, можна вибрати піч для піци одноярусну, двоярусну або триярусну. Таким чином одночасно можна буде приготувати кілька піц, швидко обслуговуючи клієнтів.
Зручним оснащенням в печі для піци виступає оглядове вікно на дверях. Всередині камери, як правило, ще є спеціальне підсвічування. Таким чином можна візуально контролювати весь процес випікання піци. В якості опції для недорогих моделей печей виступає термометр. Вимірювач температури, як стандартне оснащення в більш дорогих моделях, дозволяє тримати під контролем температуру всередині камери.
Перед тим як вибрати піч для піци важливо розуміти якого діаметру піцу Ви плануєте робити у своєму кафе або піцерії. Розмір внутрішньої камери печі для піци буде визначати кількість можливого розміщення піц і діаметр продукту. Найпопулярніший варіант печі – це піч для піци з каменем розмірами 66x66 див. В такій печі є можливість розмістити одночасно чотири піци діаметром 30 див.
Важливим параметром при виборі печі також є харчування. Існують моделі печей з трифазним підключенням, при якому необхідно підключення 380 В, але існують також печі з можливістю підключення до 220 В. Якщо Ви бажаєте придбати піч для піци з харчуванням, розрахованим лише на 220 В, то потрібно розуміти, що це, як правило, печі невеликого розміру, розраховані на 1-4 піци.
Будь-яка піч для піци вимагає джерело енергії. В залежності від її виду, розрізняють наступне обладнання для випікання піци:
- Електричні печі;
- Газові печі;
- Печі для піци на дровах.
Вибираючи піч, зверніть увагу на те, яке джерело енергії вже є в приміщення, де планується піцерія. Кожен з перелічених видів має свої плюси і мінуси.
Наш магазин готовий запропонувати Вам найбільш затребувані моделі печей для піци. У нас знайде для себе відповідний варіант підприємець, який хоче відкрити маленьку піцерію, а також власник величезного ресторану. Ми гарантуємо якість нашого обладнання, так як реалізуємо тільки перевірені бренди, зарекомендували себе з кращої сторони на світовому ринку.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
- 2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.