Кошик
208 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Вибір слайсера

Вибір слайсера

Тоненька порційна нарізка різного виду продуктів харчування – це прямий обов'язок незамінного в громадському харчуванні обладнання під назвою слайсер. М'ясні та хлібобулочні вироби, овочі і сири, а також багато інші продукти, з слайсером набувають естетичний вигляд для подачі страв у ресторанах і підготовки продуктів для споживання вдома.

    Слайсер дозволяє регулювати товщину кожного шматочка, задовольняючи потреби клієнтів в супермаркеті або здійснюючи задумку шеф-кухаря в ресторані. Також це професійне обладнання оптимізує роботу на кухні, скорочуючи час на акуратну нарізку гастрономічних продуктів у кафе, ресторанах, їдальнях та інших закладах громадського харчування. З допомогою слайсера економиться час на нарізку, покращується вигляд страв і товарний вид продуктів, так як всі шматочки виходять однакові і мають гладкий зріз. Регулювання товщини шматочків дозволяє змінювати положення ножа в залежності від того, який продукт піддається нарізування.

Як і все ідеальне в нашому світі, конструкція слайсера досить проста. Дисковий ніж – це головний елемент в слайсері. Сам апарат має стійку і рівну поверхню, що дозволяє комфортно його експлуатувати в будь-якому закладі громадського харчування. Конструктивно практично всі слайсери схожі, але можуть мати відмінності у конфігурації і продуктивності.

Основні параметри, на які слід звертати увагу перед тим, як слайсери купити:

  • Матеріал корпусу і леза. Корпус, як правило, виготовляють з анодованого алюмінієвого сплаву, а лезо – з нержавіючої сталі.
  • Діаметр леза. В залежності від того, які продукти Вам потрібно буде нарізати і якої товщини, діаметр леза може бути різний.
  • Продуктивність слайсера. Від потужності двигуна буде залежати продуктивність скиборізки.
  • Возможность бесперебойной работы. Выбирая слайсер важно заранее оценить планируемую нагрузку на него, то есть сколько по времени необходима работа слайсера, так как не все модели такого оборудования имеют возможность длительной бесперебойно работы, а требуют периодических перерывов в эксплуатации.
  • Наличие ценной функции, которая отвечает за самозаточку ножа.
  • Максимальная и минимальная толщина нарезаемых кусочков.
  • Соответствие международным нормам безопасности.

Вибір професійного кухонного обладнання буде для Вас святом, якщо Ви звернетеся в наш магазин. Ми допоможемо Вам швидко і якісно визначитися з вибором і придбати слайсери.

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner