Відмінності кондитерських вітрин Carboma
Холодильне обладнання Carboma кондитерські і барні вітрини, кондитерські холодильні шафи Carboma
Холодильники від Карбомовского заводу представлені в модифікаціях холодильних презентателей, шафок, кондитерок настільного і підлогового розміщення, горизонтальних камер ― нововведення, модернізовано спроектовані і беззбитковими. Мультифункціональні комерційні холодилки Carboma знаходять своє місце в магазинах з кафетерієм, барах, ресторанах.
Ідеально розроблені, особливі в квадратурі і хладовыработке, передбачають вашу успішність у торгівлі продуктами кондитерських фабрик. Вітрини від Карбомы працюють зі статичним і динамічним розподілом холоду. Карбомовские ексклюзиви дбайливо підходять до питань энергопотребляемости.
Немає ніяких сумнівів, у виборі холодильних торгують від Carboma, ми гарантуємо!
Продавці кондитерських страв Carboma, як і інші охолоджувачі, передбачають роботу для збереження і експонування їжі в точках торгівлі. Кондитерська Карбома ефектна і корисна при створенні чітких умов зберігання і продажу, а це фактор 0...+7 або ж +6...+12 С. При відсутності місця для підлогової вітрини, холодильники Carboma представлені настільними або барними вітринами. Форми вітрин вражають фантазією конструкторів. А вибрати є з чого! Заходьте і переконайтеся самі! Зовнішня привабливість вітрини може вирішити багато.
Кондитерським холодильним рефрижератором є і кондитерські холодильні шафи carboma, тут ми розкладаємо продукцію у вертикальному порядку, що незаперечно, єдиний вірний спосіб зберегти корисний простір у приміщенні, тим самим, зробивши додаткове посадкове місце.
Звертайтеся в компанію Е-груп, наші працівники допоможуть зробити купівлю кондитерських вітрин Carboma швидкої і якісної! Успішного бізнесу!
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
- 2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.