Переваги холодильних камер Polair

Приміщення (кімнати) охолодження Полаир
Середньотемпературні і низькотемпературні кімнати Polair - це крупноструктурное збірно-розбірна споруда з металевих пластин, залитих спеціальною піною. Створені знижувати температуру до + 5 - 0 З або -18 С, щоб розміщується у них продукція не псувалася і зберігала свій первісний вигляд. При цьому завод багатопрофільний, крім камер виготовляє холодильні шафи, морозильні шафи, універсальні шафи.
Камера Polair знаходить свого споживача в різноманітних сферах промислової і бізнес діяльності: зберігання харчів, квіткового і хутрового походження, заготовок, тощо.
Новації, сучасні технології, ідеї інженерів заводів, європейські стандарти: включає в себе холодильна камера Polair.
Унікальні параметри Полаир:
- Досить велика номенклатура:
- Стандарт типу камери складаються з пластин товщиною 80 мм
- Проф ― 10 см
- Несхожі варіації пластин:
- обшиті стінки із сталі оцинковки напиленням фарби (типи проф стандарт);
- нержавіючий AISI 304 матеріал об'ємних камер Polair Grande (ексклюзив).
- Між собою шари з'єднуються за принципом тато/мама – герметичність гарантується, високого рівня теплозахист.
- Как ранее сказано, имея хорошую герметичность, камеры Полаир без особого труда можно разместить и на улице.
- Если сборку делают профессионалы, то затраты времени следующие (камера объемом 20 метров кубических – 2-3 часа).
- Популярные модели всегда есть на складе "Е-групп".
- Удовлетворяем практически каждый индивидуальный заказ нетипичных габаритов и конструкции, обладающие выступами и поворотами, ограждениями, дверными особенными проемами.
- Кротчайшие сроки поставки, учитываем и эксклюзивные пожелания.
- Хочете збільшити свою вже існуючу камеру Полаир, не проблема, в лінійці є таке поняття як пояс розширення. Камера з ним стане тією місткістю, яку ви захочете.
- Присутність всіх монтажних дрібниць.
- Дверні отвори і рух дверей різне:
- розорюються;
- відкочуються;
- контейнеруются.
- Лід — незамінний елемент у багатьох сферах: від гастрономії до медицини. Його форми та властивості визначають ефективність використання у конкретних умовах. Розглянемо основні типи льоду та їх застосування.
- Жорстка вода — невидимий ворог на професійній кухні. Вона шкодить обладнанню, знижує його ефективність, підвищує витрати на обслуговування і виводить із ладу дорогі агрегати. І якщо ваша кухня працює щодня, з великим обсягом води — без якісного пом’якшення не обійтись.