Кошик
206 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Результат роботи міксерів - молочні коктейлі

Результат роботи міксерів - молочні коктейлі

Розповімо Вам про рецептурі приготування деяких коктейлів з участю барних електричних шейкерів (міксерів)

Готуємо коктейлі, використовуючи такі інгредієнти:

  • Морквяно-йогуртовий: потрібно взяти молоко (попередньо охолоджене) 200 мл і стільки ж морквяного соку, два стаканчика йогурту. Потім всі взяті інгредієнти заважаємо в міксері близько 30 секунд і готово.
  • Черешневий: знадобиться півлітра вершків, а також очищена черешня 250 грам цукор-на розсуд. Користуємося міксером, замішуючи частину вершків, цукор і черешню, наприкінці додаємо в процес міксування частину вершків.
  • Томатно-молочний готується з 500/200 мл. молока і води відповідно, лимонного нектару і чотирьох митих/нарізаних помідорів - їх необхідно залити водою і молоком, додати за смаком сік з лимона і міксувати близько сорока секунд, потім розливаємо по стаканчиках і відразу подаємо.
  • Для яблучно-молочного потрібно по 400 мл яблучного нектару і молока, два маленьких кислих очищених яблука, 50 г. цукру, десять - кориці і дві ложечки соку лимона. Часточки яблук заважаємо в міксері, потім додаємо в процес молоко, сік, корицю, цукор і лимонний нектар. Заважаємо до готовності 60 сек.
  • Щоб приготувати овочевий коктейлів потрібно: 0,75 літра сколотин, сто грам нарізаного зеленого лука і за смаком сіль. Заважаємо протягом сорока секунд.
  • Коктейль селеровий вийде, якщо взяти півтора літра молока, очищеного селери близько ста грам, одне маленьке яблуко, знову ж частку цукру і солі вибираєте самі. Потім шматочки селери, яблука (у вигляді кружечка) змішуємо 60 сек.

 

  • Абрикосовий мікс: свіжі абрикоси - 250 г, молоко - 0,75 літра, цукор - 50 г, чотири столові ложки льоду меленого. Шматочки абрикос кладемо на подрібнений лід, обсипали цукром, залишається залити молоком і все замішувати міксером (на знижених обертах) не більше 120 секунд.
  • Для Бананово-молочний міксу знадобиться ті ж 0,75 літра молока і 4 столові ложечки крашка льоду, плюс два банана.
  • Полуниця з вершками створюється при миксовании півтора літра молока, 150 грам полуничного пюре легко в замороженому стані, двадцяти грамів цукру і одного вершкового крему.

Рецептур приготування і варіацій "молочних коктейлів" як бачите багато, так йдуть справи і з головним пристосуванням для їх приготування - міксерами, правильно підібрати які допоможуть наші продавці, звертайтеся!

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner