Результат роботи міксерів - молочні коктейлі
Розповімо Вам про рецептурі приготування деяких коктейлів з участю барних електричних шейкерів (міксерів)
Готуємо коктейлі, використовуючи такі інгредієнти:
- Морквяно-йогуртовий: потрібно взяти молоко (попередньо охолоджене) 200 мл і стільки ж морквяного соку, два стаканчика йогурту. Потім всі взяті інгредієнти заважаємо в міксері близько 30 секунд і готово.
- Черешневий: знадобиться півлітра вершків, а також очищена черешня 250 грам цукор-на розсуд. Користуємося міксером, замішуючи частину вершків, цукор і черешню, наприкінці додаємо в процес міксування частину вершків.
- Томатно-молочний готується з 500/200 мл. молока і води відповідно, лимонного нектару і чотирьох митих/нарізаних помідорів - їх необхідно залити водою і молоком, додати за смаком сік з лимона і міксувати близько сорока секунд, потім розливаємо по стаканчиках і відразу подаємо.
- Для яблучно-молочного потрібно по 400 мл яблучного нектару і молока, два маленьких кислих очищених яблука, 50 г. цукру, десять - кориці і дві ложечки соку лимона. Часточки яблук заважаємо в міксері, потім додаємо в процес молоко, сік, корицю, цукор і лимонний нектар. Заважаємо до готовності 60 сек.
- Щоб приготувати овочевий коктейлів потрібно: 0,75 літра сколотин, сто грам нарізаного зеленого лука і за смаком сіль. Заважаємо протягом сорока секунд.
- Коктейль селеровий вийде, якщо взяти півтора літра молока, очищеного селери близько ста грам, одне маленьке яблуко, знову ж частку цукру і солі вибираєте самі. Потім шматочки селери, яблука (у вигляді кружечка) змішуємо 60 сек.
- Абрикосовий мікс: свіжі абрикоси - 250 г, молоко - 0,75 літра, цукор - 50 г, чотири столові ложки льоду меленого. Шматочки абрикос кладемо на подрібнений лід, обсипали цукром, залишається залити молоком і все замішувати міксером (на знижених обертах) не більше 120 секунд.
- Для Бананово-молочний міксу знадобиться ті ж 0,75 літра молока і 4 столові ложечки крашка льоду, плюс два банана.
- Полуниця з вершками створюється при миксовании півтора літра молока, 150 грам полуничного пюре легко в замороженому стані, двадцяти грамів цукру і одного вершкового крему.
Рецептур приготування і варіацій "молочних коктейлів" як бачите багато, так йдуть справи і з головним пристосуванням для їх приготування - міксерами, правильно підібрати які допоможуть наші продавці, звертайтеся!
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.