Правила догляду за холодильним обладнанням Polair влітку
Це стосується також холодильних і морозильних камер Polair, яка затребувана в багатьох супермаркетах, ресторанах, закладах швидкого харчування та їдалень. Найбільш схильними до високої температури комплектуючими є вентилятори, конденсатори, компресори. Внаслідок цього функціонування обладнання припиняється, що гальмує процес роботи підприємства і приносить збитки його власнику. Щоб запобігти можливі поломки установок, необхідно знати декілька правил догляду.
Як доглядати за холодильними та морозильними камерами промислового призначення в спеку
- Підготовку холодильної камери Полаир КХН 6,61 необхідно починати заздалегідь. Для цього попередньо необхідно оцінити, чи справні комплектуючі, чи правильно працює установка, придбати необхідні комплектуючі, які можуть знадобитися в найбільш уразливих вузлах. Якщо обладнання експлуатувалося до цього значну кількість часу, не передбачений паспортом, варто заздалегідь придбати новий холодильник.
- З метою запобігання перегріву холодильної камери Polair КХН-4,41 з зовнішнього боку, необхідно подбати про створення оптимального мікроклімату в приміщенні. Таким чином, температура зовнішнього середовища прийнятна не вище +25 С. Якщо холодильник / морозильна камера експлуатується на вулиці, варто забезпечити охолодження камери за допомогою вентилятора.
- Камера Polair КХН 11,02 не повинна бути перевантажена продукцією. Обладнання повинно бути додано не більше, ніж на 150 мм над рівнем піддону, на якому коштує установка.
- Своєчасно очищайте конденсаторні блоки від забруднення. Подбайте про перевірку електроніки, наявності холодоагенту. Попередньо перевірте, чи немає витоку в фреонових трубах. Змастіть різьблення і всі вузли, які рухаються в процесі відкривання і закривання агрегату.
- Не забувайте, що існує відмінність між морозильною камерою Polair КХН 2,94, яка призначена для тривалого зберігання продукції та обладнанням для викладки в торговому залі. Ці дві установки вимагають різного догляду і порядку викладення товару. Крім того, необхідно подбати про оптимальної вологості у приміщенні, де експлуатується холодильник / морозильна камера.
- Враховуючи, що послуги сервісних центрів з обслуговування холодильних пристроїв дорожчають в літній час практично вдвічі, варто укладати контракт на їх обслуговування взимку.
- Не зайвим буде бесіда персонал по порядку і правильності експлуатації даних агрегатів, адже часто трапляється так, що від браку досвіду співробітники призводять обладнання в непридатність.
Якщо у вас залишилися або виникли додаткові питання, ви можете задати їх в телефонному режимі консультантів інтернет-магазину egroup.com.ua. досвідчені менеджери нашої компанії в доступній формі нададуть всю необхідну інформацію, що стосується догляду та правил обслуговування холодильників Полаир.
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
- 2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.