Як вибрати холодильник для ресторану, магазину, бару?
У даній статті ми розповімо про промислових холодильниках, їх варіації, різноманітності і видах, технічних параметрах, на які потрібно звернути увагу
Види холодильників для ресторанів, магазинів, барів та інших об'єктів:
Холодильники торгові і промислові мають певні технічні фактори, які зумовлюють їх експлуатацію. Це температурні межі охолодження, кубатура камери, тип відкривання дверей і матеріал зовнішньої обробки.
Спершу подібну меблі ділять на холодильники середніх (0-5 С - для нетривалого заощадження), низьких температур (-20 С на довге зберігання під заморозку) і універсальні (плюс мінус 5 С).
Температурні ж рамки роботи таких холодильників можуть незначно відрізнятися в залежності від підприємства-виготовлювача.
Одним з першо визначальних моментів є звичайно ж літраж шафи.
Стандартизованими обсягами на українському ринку промислового холоду є такі: 350 тире 550, 650-750 - на одну двері канапе, 850-1050 і 1250-1600 - на 2 двері: розпашних або купе (скляних або глухих), всі цифри в літрах.
Якщо говорити про те, з чого зроблений холодильник зовні, то найчастіше це питання вирішують шляхом застосування оцинкованої або нержавіючої сталі, першу з яких ще і фарбують.
Рекомендації по підбору холодильника під ваші запити:
Головне спершу конкретно визначити його профіль роботи, які функції він буде вирішувати: презентація та продаж, або зберігання вашого продукту.
Місцем для установки в основному для даної холодильної техніки вибирають склади, підвали, підсобки, спеціалізовані майданчики у випадку з громадським харчуванням і магазинами.
Запам'ятайте, якщо в приміщеннях підвищений рівень вологості, то сміливо зупиняйте свій вибір на холодильниках з нержавійки. Але на цьому не все. У даної техніки обов'язково має бути не тільки надійна обшивка, але і компресор і інші комплектуючі холодильної системи. Дотримуючись дані поради, ваша техніка холоду пропрацює до 20 років.
Холодильні шафа, корпус якого зроблений з пофарбованої оцинкованої сталі має більш низькі терміни експлуатації (5-10 років), на це термін впливають механічні пошкодження (подряпина приміром), так як прискорюється процес корозії металевого покриття. Тому дивіться на товщину металу (їх діапазон від 35 до 70 мм).
Вибираючи холодильник для Вашого бізнесу важливо враховувати його походження (бренд, марку), ніж найменування моторної частини.
Заводи-постачальники, які працюють на Україні тривалий період часу, трепетно ставляться до думки споживача про себе, виходячи з цього не ставлять на свій товар малокачественные запчастини (деталі).
Враховуючи китайських вектор створення підприємств світовими компаніями, Вас не повинно лякати і китайське походження того ж компресора, сьогодні досить надійної техніки прибуває до нас від туди (iPhone вам у приклад).
І звичайно ж згадаємо такий фактор, як кліматичний клас. Його показник скаже нам, які є допуски у холодильника до зовнішніх температур і рівнями вологи (різниться від 30 до 89 відсотків: останній тропічний).
Запам'ятайте таку річ, що всі перераховані характеристики і особливості холодильника для бізнесу істотно впливають на кінцеву ціну!
В Е-груп - ви купите, відремонтуєте (прайс) холодильні шафи швидко і недорого!
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.