Ремонт і обслуговування обладнання, запчастини
Сучасне промислове кухонне обладнання – це складні механізми, в яких застосовуються передові технології та інноваційні конструкторські рішення, використовується програмне забезпечення та автоматичне керування.Ці машини і механизмыежедневно відчувають колосальні навантаження, тому час від часу їм може знадобитися ремонт. Звичайно ж, довірити цю роботу можна тільки професіоналові.
Профілактика і планове обслуговування обладнання
Планове обслуговування і профілактика дуже важлива. У супровідній документації до будь-якого промислового устаткування вказані терміни проведення профілактичних заходів та їх періодичність. Такі роботи передбачають цілий перелік дій, обумовлених виробником для гарантовано правильної роботи пристроїв і визначення можливих проблем ще до виникнення серйозної поломки. Проведення пуско-налагоджувальних робіт і своєчасна профілактика допомагають продовжити термін служби техніки і виключити вимушене час простою, пов'язане з екстреним ремонтом.
Терміновий ремонт обладнання та проведення відновлювальних робіт
Коли ламається обладнання і відбувається вимушений простій – це гарантовано веде до втрати прибутку. Виправити ситуацію зможе тільки кваліфікований майстер. Його робота включає в себе: виявлення причин поломки, складання переліку ремонтних робіт, заміну несправних запчастин, оперативне усунення поломки, допомога у налагодженні безперебійної роботи, рекомендації щодо правильної та безпечної експлуатації.
Сервісне обслуговування необхідно електричної і механічної промислової кухонної техніки. Які роботи найчастіше проводить майстер, якщо техніка виходить з ладу:
- діагностика;
- змащення рухомих вузлів, протяжка рухомих частин;
- чистка всередині і зовні;
- заміна витратних елементів та електричних нагрівальних елементів;
- заміна механічних елементів (стрічкові ножі, абразивні диски, підшипники);
- заміна гумових ущільнювачів, ручок, кнопок, клавіш і інших елементів управління;
- заміна стабілізаторів напруги, електромагнітних пускачів, термостатів, контакторів;
- оновлення програмного забезпечення;
- заміна або налагодження керуючої автоматики.
Планове сервісне обслуговування необхідно всієї промислової кухонної техніки. Компанії, що працюють в цій сфері, пропонують послуги по монтажу та підключенню обладнання, проведення запуску та налагодження, профілактичних і ремонтних робіт, технічного обслуговування кухонного обладнання для ресторанів, фаст-фудів, кафе, піцерій, а саме:
- холодильне (холодильні шафи, морозильні ларі, льодогенератори, барні холодильники та інше);
- механічне (слайсери, тістоміси, м'ясорубки, блендери, овочечистки і овочерізки, соковижималки та інше);
- теплове (пароконвектомати, електричні плити, розстоєчні шафи, марміти, печі для піци, фритюрниці, грилі, кавоварки тощо);
- мийне обладнання (посудомийки різних типів, сушильні столи тощо).
Компанія «Е-груп» пропонує своїм клієнтам придбати запчастини для холодильного, механічного, теплового, мийного промислового кухонного обладнання. Наші фахівці проведуть технічне обслуговування, пуско-налагоджувальні та профілактичні роботи, терміновий аварійний ремонт із заміною запчастин.
«Е-груп» – це ваш надійний партнер. З нами ваш бізнес буде процвітати, і приносити прибуток.
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.