Кошик
+380675517271
+380959373544
УкраїнаДніпропетровська областьДніпропроспект Олександра Поля, 11Б
«Е-групп» - оборудование для Вашего Бизнеса
Залишити відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Як вибрати кондитерські вітрини

Як вибрати кондитерські вітрини

Щоб продукт добре продавався, необхідно його якісно презентувати. Кожна людина, перебуваючи в магазині, кафе або ресторані, не може пройти повз красивою кондитерської вітрини.

Вона, як правило, прекрасно освітлена і презентує продукти з кращого боку. Таким чином продавцю не потрібно розповідати на словах про продукт або додатково показувати і діставати з коробки кондитерські вироби, вони презентують себе самі, перебуваючи в спеціальній вітрині. Купуючи в нашому магазині таку кондитерську вітрину, Ви отримуєте збільшення продажів без участі продавця або консультанта.

     Кондитерские витрины или холодильные шкафы имеют свое прямое назначение – они сохраняют кондитерские изделия при определенной температуре. Нужно также принимать во внимание, что кондитерские изделия имеют разные требования к температуре, например, торты и пирожные сохраняются при температуре от +2 до +10 С, а для шоколадных изделий подходит температурный режим от +12 до +16 С, холодные изделия и мороженное требует низких температур от -4 до -18 С.

Как выбрать надежное и функциональное оборудование?

Правильно выбранная кондитерская витрина увеличивает продажи в два и более раз. Поэтому для достижения максимального эффекта от кондитерской витрины стоит серьезно подойти к ее выбору.

Основные технические характеристики кондитерских витрин, которые влияют на выбор при покупке:

  • Габариты оборудования. Размеры витрины подбирается в зависимости от предназначения оборудования, количества товара и площади помещения кондитерской, кафе или ресторана.
  • Глубина выкладки. Этот параметр имеет значение, так как для больших тортов или для пирожных необходима разная глубина.
  • Електроспоживання. Яку кількість кВт/добу споживає обладнання.
  • Тип охолодження. Статичний або динамічний принцип охолодження.
  • Температурний режим. Це може бути температура від +1 до +16 С.
  • Спосіб завантаження.

Сучасні кондитерські вітрини відрізняються один від одного дизайном, а також оснащуються спеціальними світловими ефектами – люмінесцентними лампами зі зниженою віддачею. Таким чином продукція виглядає яскравіше, апетитніше і більше привертає увагу.

Наш інтернет магазин пропонує кондитерські вітрини для звичайних магазинів і ексклюзивних ресторанів і кафе. З вітринами, представленими в нашому магазині, Ви організуєте гідний вільний доступ покупців до виробів. Дозвольте обладнанню працювати для Вас і без Вас!

Інші статті