Як вибрати кондитерські вітрини
Кондитерские витрины или холодильные шкафы имеют свое прямое назначение – они сохраняют кондитерские изделия при определенной температуре. Нужно также принимать во внимание, что кондитерские изделия имеют разные требования к температуре, например, торты и пирожные сохраняются при температуре от +2 до +10 С, а для шоколадных изделий подходит температурный режим от +12 до +16 С, холодные изделия и мороженное требует низких температур от -4 до -18 С.
Как выбрать надежное и функциональное оборудование?
Правильно выбранная кондитерская витрина увеличивает продажи в два и более раз. Поэтому для достижения максимального эффекта от кондитерской витрины стоит серьезно подойти к ее выбору.
Основные технические характеристики кондитерских витрин, которые влияют на выбор при покупке:
- Габариты оборудования. Размеры витрины подбирается в зависимости от предназначения оборудования, количества товара и площади помещения кондитерской, кафе или ресторана.
- Глубина выкладки. Этот параметр имеет значение, так как для больших тортов или для пирожных необходима разная глубина.
- Електроспоживання. Яку кількість кВт/добу споживає обладнання.
- Тип охолодження. Статичний або динамічний принцип охолодження.
- Температурний режим. Це може бути температура від +1 до +16 С.
- Спосіб завантаження.
Сучасні кондитерські вітрини відрізняються один від одного дизайном, а також оснащуються спеціальними світловими ефектами – люмінесцентними лампами зі зниженою віддачею. Таким чином продукція виглядає яскравіше, апетитніше і більше привертає увагу.
Наш інтернет магазин пропонує кондитерські вітрини для звичайних магазинів і ексклюзивних ресторанів і кафе. З вітринами, представленими в нашому магазині, Ви організуєте гідний вільний доступ покупців до виробів. Дозвольте обладнанню працювати для Вас і без Вас!
- Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
- 2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.