Кошик
229 відгуків
+380 (50) 296-45-58
+380 (50) 300-99-76
проспект Олександра Поля, 11, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Як вибрати кондитерські вітрини

Як вибрати кондитерські вітрини
Вона, як правило, прекрасно освітлена і презентує продукти з кращого боку. Таким чином продавцю не потрібно розповідати на словах про продукт або додатково показувати і діставати з коробки кондитерські вироби, вони презентують себе самі, перебуваючи в спеціальній вітрині. Купуючи в нашому магазині таку кондитерську вітрину, Ви отримуєте збільшення продажів без участі продавця або консультанта.

     Кондитерские витрины или холодильные шкафы имеют свое прямое назначение – они сохраняют кондитерские изделия при определенной температуре. Нужно также принимать во внимание, что кондитерские изделия имеют разные требования к температуре, например, торты и пирожные сохраняются при температуре от +2 до +10 С, а для шоколадных изделий подходит температурный режим от +12 до +16 С, холодные изделия и мороженное требует низких температур от -4 до -18 С.

Как выбрать надежное и функциональное оборудование?

Правильно выбранная кондитерская витрина увеличивает продажи в два и более раз. Поэтому для достижения максимального эффекта от кондитерской витрины стоит серьезно подойти к ее выбору.

Основные технические характеристики кондитерских витрин, которые влияют на выбор при покупке:

  • Габариты оборудования. Размеры витрины подбирается в зависимости от предназначения оборудования, количества товара и площади помещения кондитерской, кафе или ресторана.
  • Глубина выкладки. Этот параметр имеет значение, так как для больших тортов или для пирожных необходима разная глубина.
  • Електроспоживання. Яку кількість кВт/добу споживає обладнання.
  • Тип охолодження. Статичний або динамічний принцип охолодження.
  • Температурний режим. Це може бути температура від +1 до +16 С.
  • Спосіб завантаження.

Сучасні кондитерські вітрини відрізняються один від одного дизайном, а також оснащуються спеціальними світловими ефектами – люмінесцентними лампами зі зниженою віддачею. Таким чином продукція виглядає яскравіше, апетитніше і більше привертає увагу.

Наш інтернет магазин пропонує кондитерські вітрини для звичайних магазинів і ексклюзивних ресторанів і кафе. З вітринами, представленими в нашому магазині, Ви організуєте гідний вільний доступ покупців до виробів. Дозвольте обладнанню працювати для Вас і без Вас!

Інші статті
  • Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні?
    Апарат для шокової заморозки: навіщо він потрібен на професійній кухні? Сучасна кухня, особливо у сфері громадського харчування, потребує якісного обладнання та інноваційних рішень. Одним із таких пристроїв є апарат для шокової заморозки. Це обладнання стало важливим елементом роботи ресторанів, пекарень, супермаркетів та харчових виробництв.
  • Хто формує тренди у сфері HoReCa в Україні та світі, і як вони впливають на галузь?
    2025 рік тільки розпочався, але вже викликає великі сподівання. Попередній рік був непростим для української сфери HoReCa, хоча й не таким драматичним, як 2022-й. У ньому проявилися ключові риси та тенденції, які зараз або еволюціонують, або залишаються актуальними. 2024 рік продовжив викликати у бізнесу необхідність адаптуватися до нових умов, водночас на український ринок прийшли й тренди, що активно розвивалися за кордоном.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner