Кошик
198 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (63) 475-93-88
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Прасувальний каток вибір

Прасувальний каток вибір

Воно створене безпосередньо, щоб гладити білизну, яке безпосередньо стосується людини, такого як: наволочного і пододеяльного матеріалу, рушників і скатертин, покривал і штор. В залежності від принципу роботи з білизною можна виділити дві версії прасувальних катків, а саме:

  • Прасувальні катки жолобкового (мульдового/ліжкового) типу;
  • Прасувальні Катки каландерного типу.

Якщо розглядати прасувальний каток мульдового типу, то важливо знати, що перед прасуванням білизну необхідно висушити в сушильній барабані. В основі жолобкового прасувального ковзанки лежить нагрівається металевий жолоб, який виконує функції великого праски, і пружний прасувальний вал. Білизна викладається на обертовий вал, який має, як правило, пружну термостійку текстильну поверхня з ефектом повітро - і вологопроникність. Білизна пересувається вздовж металевої прасувальної поверхні (мульди) і таким чином прасується і сушиться. Обладнання такого типу проводитися у вигляді напівпрофесійних моделей, а також промислових апаратів, які мають високу продуктивність. Прасувальні катки такого типу мають високу якість прасування і характеризуються економічністю.

      Гладильный каток календарного типа имеет основной элемент в своей конструкции – металлический нагреваемый вал и систему прижимных ремней, которые в свою очередь являются термостойкими. Белье выкладывается на вращающемся валу, а текстильные прижимные ленты его прижимаю к валу. Каландры выполняют роль сушки белья в расправленном виде на нагретой металлической поверхности в виде цилиндра. Производительность такого оборудования колеблется от 26 до 150 кг/час. Цена такого аппарата будет ниже, чем оборудование первого типа. Также одним из важных преимуществ такого гладильного катка является то, что он не чувствительный к остаточной влажности обрабатываемого белья.

     Выбирая гладильный каток следует знать, что реальная продуктивность аппарата будет колебаться в диапазоне от 49 до 81 % от тех значений, которые указаны в паспортных характеристиках. Важно изначально понимать какое белье необходимо будет гладить, каковы будут его размеры. Рабочая ширина оборудования выбираться под размер планируемого обрабатываемого белья.

Консультанти нашого магазину готові дати вичерпну інформацію про моделі прасувальних катків, представлених у нас. Ми допоможемо Вам визначитися з маркою і моделлю обладнання, надавши повну інформацію про професійних прасувальних ковзанках.

Інші статті
  • Шафи дозрівання м'яса особливості
    У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
  • Низькотемпературне приготування страв
    Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner