Кошик
198 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (63) 475-93-88
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Наповнювачі фаршу

Наповнювач фаршу або шприц ковбасний – це спеціалізоване професійне обладнання, яке служить для спрощення процесу наповнення ковбасної оболонки будь-якими фаршами. Як ковбасної оболонки може виступати як сировину натурального походження (очищені кишки), так і штучного.Ковбасні дозатори

Це обладнання може знайти своє місце в ресторанах, кафе, м'ясних відділах супермаркетів, які самостійно виготовляють м'ясні напівфабрикати. Шприц для ковбаси стане надійним помічником і у фермерському господарстві, яке спеціалізується на виробництві домашніх ковбас.

Незважаючи на уявну простоту цього пристрою, шприц ковбасний проводиться в декількох модифікаціях, які залежать від виду набивних ковбас.

За способом дії, шприци ковбасні можуть бути механічними (з ручним набиванням) або гідравлічними (автоматизована вибійка).

Основне завдання, яку вирішує шприц для ковбаси – це якісне заповнення ковбасної оболонки.

У механічних моделях, внутрішній поршень, проштовхують фарш, приводитися в дію за допомогою обертання ручки. У гідравлічних – поршень рухається завдяки електриці.

Зовнішній вид ковбасного шприца дійсно нагадує його «медичного побратима». Але на відміну від медичного шприца, циліндричний корпус цього пристрою закріплений на металевій підставці. Усередині циліндричного корпуса ковбасного шприца розташований поршень, який служить для видавлювання м'ясного фаршу в підготовлену оболонку. Замість голки на шприці для ковбас встановлена трубка – насадка. Як правило, в комплектацію ковбасного шприца входять кілька насадок різного діаметру для різних видів ковбасних виробів.

Додатково до основних характеристик ковбасного шприца можна віднести:

- розташування корпусу– він може бути горизонтально або вертикально розташованим;

- об'єм циліндра;

- матеріал з якого вироблено основні деталі;

- виробник.

В цьому розділі виставлені ковбасні шприци з різними характеристиками, різних виробників: Apach і Hurakan флагмани.

При виборі професійного наповнювача фаршу - ковбасного шприца ми рекомендуємо звертати увагу на всі параметри цього пристрою.

Ми готові надати будь-яку консультаційну допомогу, якщо вибір ковбасного шпіца, викликав труднощі або питання. Багаторічний досвід в підборі професійного обладнання для HoReCa і рітейл, допоможуть знайти оптимальне рішення для будь-якого замовника. Звертайтеся!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner