Теплова вітрина вибір
Теплова вітрина – обладнання незамінне, якщо Ви бажаєте надавати своїм клієнтам ароматну і теплу випічку, а також інші кулінарні шедеври. Таке обладнання дозволить Вам в кращому вигляді демонструвати свою готову продукцію. У клієнтів не виникне питання свіжа випічка чи ні, коли вони відчують прекрасні аромат і насичений смак.
Професійні теплові вітрини підтримують оптимальну температуру для того, щоб зберегти на деякий час приготовану продукцію і вигідно її продемонструвати. Як правило, такі теплові вітрини затребувані в кафе, барах, ресторанах, пекарнях, супермаркетах та інших закладах громадського харчування.
Залучити покупців можна відмінним сервісом і якісною продукцією. Якщо розігрівати блюда або випічку в мікрохвильовій печі, Ви не досягнете первинного смаку продуктів, як після приготування. Теплові вітрини зберігають смак і аромат продукції, а також можуть показати Ваші кулінарні шедеври з різних сторін без участі персоналу. Оглядове скло дозволяє клієнтам побачити весь асортимент Вашого закладу. Система підсвічування, яка може бути встановлена в тепловій вітрині, дозволить залучати клієнтів, стимулюючи їх до активних покупок.
Якщо розглядати технічні характеристики теплових вітрин, то вони, як правило, дуже схожі. Істотні відмінності можна відстежити в дизайні і додаткових функціях. Вибираючи теплове обладнання важливо продумати спочатку ― Вам потрібна велика містка вітрина або досить вітрини з одного демонструє полицею. Також існують моделі теплових вітрин зі спеціальними гастроемкостями, в які потрібно викладати продукцію. Таким чином вітрина виконана в одному стилі і Вам не потрібні додаткові ємності для викладки продукції. Спеціальні ємності для практичності і естетичного вигляду виготовляють з нержавіючої сталі найвищої якості. Також деякі виробники теплових вітрин з метою поліпшення дизайну хромовані решітки полиць.
Якісні теплові вітрини також обладнуються вбудованими зволожувачами для того, щоб всередині вітрини підтримувати оптимальну вологість. Таким чином продукція не вивітрюється і не пересихає.
Для того щоб остаточно визначитися з вибором теплової вітрини, пропонуємо вам звернутися до наших консультантів за телефонами вказаними на сайті. Вони кваліфіковано проконсультують Вас і дадуть відповідь на всі Ваші запитання.
Якісне обладнання для Вашого бізнесу визначає його подальше зростання і процвітання!
- У чому особливість витримки м'яса? Які холодильні шафи потрібні для даної технології? Розкаже Ваш надійний постачальник та консультант – компанія "Є-груп".
- Технологія приготування страв у низькотемпературних печах ISTOMA та в апаратах для Су Вид (sous vide). Технології не стоять дома, з'являється нове обладнання, нові способи приготування. Щоб зрозуміти, чи потрібно Вам вводити їх на свою кухню, потрібно знати, що і для чого використовується. Ми з радістю поділимося з Вами інформацією у статті.