Шприц ковбасний Rauder LH-7
Готуєте ковбаси, сосиски за власним рецептом? Пропонуємо розглянути доступного і практичного помічника для процесу набивання/наповнення їх фаршем - ручний шприц з циліндром на 7 літрів Rauder LH-7
Як працює шприц ковбасний Rauder LH-7:
Обладнаний поршнем з повітряним клапаном та двошвидкісним темпом роботи min/max. Підготовлений фарш завантажується в 7-літровий циліндр, потім повертаючи ручку, він виштовхується поршнем. На воронку кінцевика натягується кишка для майбутньої соски, зельца або ковбаси. Діаметр ковбаси, сосисок варіюється завдяки насадкам (які їх види в комплекті, дивіться в характеристиках).
Готуйте власну фірмову ковбасу будинку, у фаст-фудах, громадському харчуванні разом з ковбасним шприцом-наповнювачем Rauder LH-7!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | RAUDER |
Країна виробник | Китай |
4 насадки для ковбаси | Діаметр 16, 22, 32 і 38 мм. Довжиною 180 мм. |
Бункер об'ємом | 7 літрів |
Важить | 15.5 кг |
Кількість робочих швидкостей | 2: повільна/швидка |
Матеріал | повністю виконаний з нержавіючої сталі |
Розмір шприца | довжина 680, ширина 190 і висота 160 мм |
Тип приводу | Ручний |
- Ціна: 7 480 ₴