Електричний котел пищеварочный Кпе-60м
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
В рядах найважливіших одиниць професійної кухні однозначно стоять професійні котли для варіння їжі, в тому числі модернізована циліндрична версія Кпе 60м з типом нагріву масляний.
Варильний казан або звичніше котел КПЕ 60М - це пищеварочная техніка від українського виробника, яка встановлюється на місцях котлету громадського харчування спрямованості, об'єктах торгівлі, ресторанного та готельного бізнесу.
З наявністю таких основних характеристик:
- Нагрів його забезпечують шість трубчастих електричних Тена;
- Виконаний за стандартом Еталон, що говорить про нержавіючому виконанні його оболонки.
- Циклічний таймер (від 2 сек. до 24 годин);
- Два терморегулятора;
- Моніторинг і управління температурою;
- Знижене споживання електроенергії;
- Аварійний захист;
- Зручність у проведенні санітарно-гігієнічних норм;
- Подвійні розділові стінки;
- Автоматичне відключення при відсутності рідини.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Сфера использования | HoReCa |
Джерело живлення | Електрика |
Тип харчоварочного котла | Перекидний |
Режими роботи | Варка, Розігрів |
Вид нагрева | Непрямий |
Номінальна напруга | 380 В |
Номінальна споживана потужність | 7.5 кВт |
Кількість ТЕНів | 6 шт. |
Тиск пари | 0.005 МПа |
Максимальний час розігріву до робочої температури | 45 хв |
Об`єм варочного сосуда | 60 л |
Вага | 110 кг |
Гарантійний термін | 12 міс |
Габаритні розміри | |
Диаметр котла | 700 мм |
Висота | 900 мм |
Користувальницькі характеристики | |
В сорочці котла | 21 літр |
Максимальна | не більше 110 С |
у мм. | 350 |
- Ціна: 65 680 ₴