



Kogast EKTT47/V макароноварка електрична
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Професійні макароноварочные апарати для закладів громадського харчування від словенського виробництва Kogast EKT T47/V на 30 літрів, корзини в яких опція (окреме замовлення), головне завдання яких - це приготування напівфабрикатів і гарнирных страв.
Переваги варильного апарату Ekt T47 V полягають:
- Постійно відбувається підтримання необхідного рівня води. Ця технологія зменшує витрати часу на готування. Більш того можна зварити кілька видів макаронних виробів.
- Корпус його, а також корзини з нержавійки, яка має всі допуски до взаємодії з продуктами.
- Високі показники продуктивності обумовлює і спеціальна термоізоляція.
- Вбудовані елементи нагрівання завдяки запобіжників мають захист від перегрівання.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Kogast |
| Країна виробник | Словенія |
| Джерело живлення | Електрика |
| Максимальна робоча температура | 110 град. |
| Мінімальна робоча температура | 30 град. |
| Номінальна споживана потужність | 6 кВт |
| Номінальна напруга | 380 В |
| Сфера використання | HoReCa |
| Тип встановлення | Підлоговий |
| Габаритні розміри | |
| Вага | 38 кг |
| Висота | 900 мм |
| Довжина | 400 мм |
| Ширина | 700 мм |
| Користувальницькі характеристики | |
| Гарантійний термін | 12 |
| Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
| наявність | є |
| Особливості | захист від перегріву, Можливість підключення до водопроводу, Терморегулятор |
| Опція | |
| Замовлення кошиків | 2*GN 1/3 або 1*GN 1/3 + 2*GN 1/6 або 4*GN 1/6 |
- Ціна: 129 090 ₴
