Кошик
213 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук
Піч-гриль Josper HJX-25/M, фото 2
Піч-гриль Josper HJX-25/M, фото 2

Піч-гриль Josper HJX-25/M

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

    Піч на деревному вугіллі HJX-25/M від кращого виробника в світі піч-грилів компанії Josper. Зробіть свій ресторан унікальним разом з Хоспер!

Опис печі на деревному вугіллі Josper HJX-25/M:

Піч настільна на деревному вугіллі Josper (Хоспер) HJX-25/M призначена для приготування м'яса, овочів, риби, підсмажування хліба. Моделі серії HJX-25 в змозі обслуговувати ресторани з кількістю посадочних місць до півсотні. У печі використовується чистий деревне вугілля або вугілля рослинного походження. Приготування страв відбувається при дуже високих температурах, тому час приготування становить кілька хвилин. Жарильна камера виготовлена методом чавунного лиття. У печі можуть готуватися різнорідні продукти. При цьому запахи не змішуються, і кожен продукт зберігає свій смак. У стандартний комплект входять: гриль-решітка, коцюба, щипці, ящик для попелу, щітка. Опційно: полум'ягасник, додаткова сітка підставка для гарячих підносів.

  • Граткові поверхні, мм: 500*510;
  • H витяжного патрубка, мм: 470;
  • Ø витяжного патрубка, мм: 150;
  • Розмір печі (Довжина*Глибина*Висота): 640*600*710 плюс витяжна труба у висоту 580 мм;
  • Вага, кг: 155.

Переваги використання Josper:

  • ОПТИМАЛЬНІ РЕЗУЛЬТАТИ ПРИГОТУВАННЯ БУДЬ-яких ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ: висока робоча температура дозволяє тушкувати і смажити, уникаючи при цьому перетравлення продукту.
  • НЕПОВТОРНА ЯКІСТЬ ГОТУВАННЯ НА ГРИЛІ: благородний смак, який купують продукти, приготовані на деревному паливі; виняткові текстура і соковитість страв.
  • ШВИДКІСТЬ ПРИГОТУВАННЯ: на 35% менше, ніж на відкритому грилі.
  • 2 В 1: піч та гриль в одному обладнанні.
  • ЕКОНОМІЯ ВУГІЛЛЯ: на 40% менше, ніж у відкритому грилі.
  • МЕНШЕ ВІДКРИТОГО ВОГНЮ що запобігає висиханню або згоряння підготовлюваного продукту.
  • БЕЗПЕКА: відсутній постійний прямий контакт кухаря з вогнем. ВИСОКІ САНІТАРНІ УМОВИ: зола збирається в зольний ящик, розташований в закритому нижньому шафі.

Викликати фахівця на об'єкт, Консультація по розстрочці, Обладнання в оренду, Розпродаж зі складу, Отримати оптові ціни, все це можна за тел. +38-050-300-99-76. Чекаємо Вашого дзвінка, а також запрошуємо відвідати наші затишні офіси в Харкові, Дніпропетровську та Одесі!

Основні
ВиробникJosper
Країна виробникІспанія
ТипГриль, барбекю
Гарантійний термін12
  • Ціна: 492 300 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner