Кошик
213 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук
Гриль для курей Gastro-Tar OGE 6, фото 2

Гриль для курей Gastro-Tar OGE 6

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Апарат для приготування курей-гриль Gastro-Tar (Гастро Тар) OGE 6

Гриль для шаурми Fimar gyr 60 електричний оснащено нагрівальними елементами тенами (трубчасті електронагрівачі), які створюють інфрачервоне випромінювання. Існує кілька видів грилів для курей. Вони поділяються за положенням продукту щодо джерела нагрівання, способу обертання і від об'єму заповнення:
- шампурный тип - це гриль для курей, в якому кури насаджуються на шампури-вертіла. За рахунок вмонтованого електропроводи, вони обертаються навколо осі і підсмажують курку рівномірно з усіх боків. Нагрівальні елементи (тени) розташовані навпроти кожного шампура, що дозволяє при обертанні рівномірно пропікається всій курці;
- вертикальний тип – у такій установці вертел закріплена вертикально, а насадки на ньому стаціонарно кріпляться і нерухомо. Курка насаджується на насадки і обертається тільки вертел. Нагрівальні елементи розміщені зверху і знизу, вони регулюються окремо - це дозволяє закладати наступну партію, залишивши дожариваться попередню.

  • Місткість: 6 курей.
  • Температурний режим від 90 до 290 °С.
  • Час приготування продукту від 80 до 120 хв.
  • 700*400*480 мм.
  • Кількість шампурів в комплекті 3.
  • Потужність: 3,2 кВт.
  • Напруга: 220 В.
  • Шампури розміщені на обертовому барабані.
  • Можливості одночасного приготування курей при повному завантаженні, так і поетапної завантаження гриля.
  • Економне енергоспоживання при максимальній потужності.
  • Вага 35 кг

Гриль барабанного типу Gastro Tar OGE 6 призначений для смаження курей (цілих тушок, полутушек) та інших м'ясних виробів. Місткість - 6 курей. Якісне приготування курей можливо як при повному завантаженні барабана, так і при частковому завантаженні, додаючи шампури зі свіжими курми по мірі необхідності, отримуючи при цьому готовий продукт в різний час.

Електричний гастрономічний гриль, завдяки використанню планетарної передачі, (тобто шампури, розміщені на барабані, обертаються навколо своєї осі й одночасно відбувається обертання барабана, на якому вони закріплені) характеризуються дуже низьким споживанням енергії в перерахунку на одиницю готової продукції.

Корпус виконаний з нержавіючої сталі.

Конструкція гриля робить його доступним для швидкої чистки.

Основні
ВиробникGastro-Tar
Країна виробникПольща
Вид гриль обладнанняГриль для курей
Користувацькі характеристики
Гарантійний термін12
  • Ціна: 31 010 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner