-10%
Фритюрниця Kogast EF-40/2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
KOGAST (Kovinastroj Gastronom) - словенська законодавець мод в сфері теплової техніки для закладів громадського харчування і харчової промисловості Європи, що має більш ніж сорокарічну історію випуску і постачань даного обладнання.
Розповімо Вам у деталях про одного, з великого переліку фритюрниць від Когаст - Ef 40/2:
Звичайно головним пріоритетом її придбання є смаження продукту у фритюрі, будь-то риба або м'ясо, овочі або картопля.
- Корисний літрах становить 4 і 4 літри.
- Дві сталеві хром кошики з хромованими кришками в наборі: 14,5*34,5*10 див.
Конструктивно виділяється Ef 40/2 Kogast:
- Настільним розміщенням з адаптивними ніжками;
- Корпусом і ємностями жарочными з товстого шару 304 нержавійки;
- Елементи електронагріву апарату теж нержавіючі (перебувають усередині робочих резервуарів для ефективного нагріву масла);
- Більш того, оснащена "Гарячої зоною", що гарантує чудовий результат смаження продукту з скоринкою;
- А також в Ef 40-2 є "холодна зона" - не дає осаду у ваннах горіти, попереджаючи про це;
- Кожна робоча секція автономна в управлінні T масла, діапазон зміни: від ста до 190 градусів.
- Відпрацьований жир без труднощів спускають через спеціальні вентилі і трубку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Kogast |
Країна виробник | Словенія |
Джерело живлення | Електрика |
Максимальна робоча температура | 190 град. |
Мінімальна робоча температура | 50 град. |
Номінальна споживана потужність | 6 кВт |
Номінальна напруга | 380 В |
Сфера использования | Fast-food, HoReCa |
Тип професійної фритюрниці | Безперервної дії |
Тип встановлення | Настільний |
Габаритні розміри | |
Вага | 24 кг |
Висота | 340 мм |
Довжина | 400 мм |
Ширина | 600 мм |
Опис ємностей професійної фритюрниці | |
Кількість ванн фритюрниці | 2 шт. |
Об'єм 1 ванни фритюрниці | 4 л |
Користувацькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Особливості | Термостат |
- Ціна: 63 290 ₴