
Для кур гриль Gastro-Tar OGE 12
С каждым годом польское гриль-оборудование становится все популярнее. При приготовлении таким способом не требуется обжарка на масле и это является неотъемлемым плюсом. Сейчас во многих супермаркетах стоит гриль для кур электрический, который приносит не малую прибыль.
Прибор для приготовления курей-гриль Gastro-Tar OGE-12
- Вместимость: 12 кур.
- Температурный режим от 90 до 290 °С.
- Время приготовления продукта — от 80 до 120 мин.
- Габариты: 800x450x550 мм.
- Кількість шампурів в комплекті 4.
- Потужність: 4 кВт.
- Напруга: 220/380 Ст.
- Шампури розміщені на обертовому барабані.
- Можливості одночасного приготування курей при повному завантаженні, так і поетапної завантаження гриля.
- Економне енергоспоживання при максимальній потужності.
- Вага 40кг
Гриль барабанного типу Gastro Tar OGE 12 призначений для смаження курей (цілих тушок, полутушек) та інших м'ясних виробів. Місткість - 12 курей. Якісне приготування курей можливо як при повному завантаженні барабана, так і при частковому завантаженні, додаючи шампури зі свіжими курми по мірі необхідності, отримуючи при цьому готовий продукт в різний час.
Електричний гастрономічний гриль, завдяки використанню планетарної передачі, (тобто шампури, розміщені на барабані, обертаються навколо своєї осі й одночасно відбувається обертання барабана, на якому вони закріплені) характеризуються дуже низьким споживанням енергії в перерахунку на одиницю готової продукції.
Корпус виконаний з нержавіючої сталі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Gastro-Tar |
Країна виробник | Польща |
Вид гриль обладнання | Гриль для курей |
Користувацькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 |
- Ціна: 45 420 ₴