Гриль для курей OGE 9 Gastro-Tar
Фірма Гастро-Тар, заснована в 1991 році інженером-електриком Яном Тарчевским, є сьогодні одним з провідних виробників гастрономічного обладнання в Польщі. Багаторічна спеціалізація компанії з виробництва грилів для курей, шаурми, фритюрниць дозволяє випускати вироби високої надійності, зручні в експлуатації, які користуються високою оцінкою у польських та закордонних покупців.
Кури-гриль з технікою з нержа Gastro-Tar OGE 9
- Місткість: 9 курей.
- Температурний режим від 90 до 290 °С.
- Час приготування продукту від 80 до 120 хв.
- Габарити: 800x400x480 мм.
- Кількість шампурів в комплекті 3.
- Потужність: 3,2 кВт.
- Напруга: 220 В.
- Шампури розміщені на обертовому барабані.
- Можливості одночасного приготування курей при повному завантаженні, так і поетапної завантаження гриля.
- Економне енергоспоживання при максимальній потужності.
- Вага 38кг
Гриль барабанного типу Gastro Tar OGE 9 призначений для смаження курей (цілих тушок, полутушек) та інших м'ясних виробів. Місткість - 9 курей. Якісне приготування курей можливо як при повному завантаженні барабана, так і при частковому завантаженні, додаючи шампури зі свіжими курми по мірі необхідності, отримуючи при цьому готовий продукт в різний час.
Електричний гастрономічний гриль, завдяки використанню планетарної передачі, (тобто шампури, розміщені на барабані, обертаються навколо своєї осі й одночасно відбувається обертання барабана, на якому вони закріплені) характеризуються дуже низьким споживанням енергії в перерахунку на одиницю готової продукції.
Основні | |
---|---|
Виробник | Gastro-Tar |
Країна виробник | Польща |
Вид гриль обладнання | Гриль для курей |
Користувацькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 |
- Ціна: 38 580 ₴