Кошик
213 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 302-41-94
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук
Гриль для курей OGE 9 Gastro-Tar, фото 2

Гриль для курей OGE 9 Gastro-Tar

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Фірма Гастро-Тар, заснована в 1991 році інженером-електриком Яном Тарчевским, є сьогодні одним з провідних виробників гастрономічного обладнання в Польщі. Багаторічна спеціалізація компанії з виробництва грилів для курей, шаурми, фритюрниць дозволяє випускати вироби високої надійності, зручні в експлуатації, які користуються високою оцінкою у польських та закордонних покупців.

Кури-гриль з технікою з нержа Gastro-Tar OGE 9

  • Місткість: 9 курей.
  • Температурний режим від 90 до 290 °С.
  • Час приготування продукту від 80 до 120 хв.
  • Габарити: 800x400x480 мм.
  • Кількість шампурів в комплекті 3.
  • Потужність: 3,2 кВт.
  • Напруга: 220 В.
  • Шампури розміщені на обертовому барабані.
  • Можливості одночасного приготування курей при повному завантаженні, так і поетапної завантаження гриля.
  • Економне енергоспоживання при максимальній потужності.
  • Вага 38кг

Гриль барабанного типу Gastro Tar OGE 9 призначений для смаження курей (цілих тушок, полутушек) та інших м'ясних виробів. Місткість - 9 курей. Якісне приготування курей можливо як при повному завантаженні барабана, так і при частковому завантаженні, додаючи шампури зі свіжими курми по мірі необхідності, отримуючи при цьому готовий продукт в різний час.

Електричний гастрономічний гриль, завдяки використанню планетарної передачі, (тобто шампури, розміщені на барабані, обертаються навколо своєї осі й одночасно відбувається обертання барабана, на якому вони закріплені) характеризуються дуже низьким споживанням енергії в перерахунку на одиницю готової продукції.

Основні
ВиробникGastro-Tar
Країна виробникПольща
Вид гриль обладнанняГриль для курей
Користувацькі характеристики
Гарантійний термін12
  • Ціна: 38 580 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner