Пароконвектомат Rational CM 101+душ
Німецький геній приготування - пароконвектомат Rational (раціонального ви бору) CM 101 +душ
Печі з штучним інтелектом Rational CombiMaster виконують майже всі операції теплової обробки продуктів можуть запікати, смажити, готувати на грилі, на пару, гасити, бланшувати.
- Електричний бойлерний;
- Місткість: 10 * 1/1 GN.
- Довжина*Глибина*Висота: 847*771*1042 мм.
- Загальна споживана потужність: 18,6 кВт.
- Температурний зонд вимірює температуру усередині продукту.
- Вбудований ручний душ.
Професійний пароконвектомат RATIONAL Combi Master СМ 101 для кухні ресторану, кафе, бару. Може запікати, смажити, готувати на грилі, на пару, гасити, бланшувати. Оптимальна конструкція дозволить максимально використовувати простір невеликого приміщення.
Широкий діапазон створюються і автоматично підтримуються параметрів повітря в робочій камері дозволяє приготувати страви самого широкого асортименту. Приготування продуктів відбувається за допомогою конвекції гарячого повітря, що регулюється по розсуд, свіжого пара, подаваного під тиском, або в умовах пароконвекции - поєднання гарячого свіжого повітря і пари. При цьому можна за бажанням використовувати тільки пар, або тільки гаряче повітря, або обидві середовища приготування послідовно або одночасно.
Деталі пароконвектомата RATIONAL Combi Master СМ 101 виготовлені з нержавіючої сталі і матеріалів, що захищають від корозії.
Скляна двері робочої камери пароконвектомата RATIONAL Combi Master CM 101 і галогенна підсвічування дозволяє контролювати процес приготування страви.
Подвійне засклення сприяє мінімальних втрат тепла з робочої камери, Температура зовнішнього скла дверцят нагрівається максимум до 70 С при температурі робочої камери 270 С.
Робоча камера апарата без стиків, з закругленими кутами, для спрощення очищення, оснащена запобіжним пристроєм на випадок скупчення рідини.
Дверна ручка з функцією легкого відкривання і функцією автоматичного зачинення дверцят.
У Combi Master СМ 101 закладені 5 робочих режимів:
- Робочий режим «гаряче повітря» (t=30-300С) — ідеально підходить для смаження, грилю, запікання або випічки.
- Робочий режим «приготування на пару» (t=100С) — ідеально підходить для бланшування, варіння, приготування на пару, варіння на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
- Завдяки комбінації пари і гарячого повітря (t=30-300С) виключається висихання їжі, мінімізується втрата ваги вихідного продукту і забезпечує рівномірний рум'янець. З допомогою цього режиму можна приготувати печеню, рулети, запечені овочі, картопляну запіканку, різні види омлетів та інше.
- Низькотемпературний пар (t=30-99 З) - приготування в щадному режимі при максимальному насиченні пара і температурі нижче 100С можна приготувати вишукані страви як крем, карамель, овочеві суфле, рибу.
- Регенерація Finishing (t=30-300 З) - дозволяє скасувати необхідність тривалого збереження страв у гарячому стані. Незадовго до подачі на стіл страви розігріваються в режимі Finishing до потрібної температури.
Встановлення режимів проводиться за допомогою поворотного перемикача. На панелі управління є 3 перемикача: режим роботи п'яти видів, регулятор температури робочої камери, індикатор часу.
Температурний зонд вимірює ступінь прожарювання продукту.
Основні | |
---|---|
Виробник | Rational |
Країна виробник | Німеччина |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Сфера использования | HoReCa, Торгові магазини |
Тип пароутворення | Бойлерний |
Тип управління | Електронно-механічне |
Користувацькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 |
- Ціна: 350 420 ₴