Пароконвектомат Rational CM 61
Rational CombiMaster (раціонального ви бору КомбиМастер) різноманітна в типах теплового впливу на продутий установка. Вона запікає, парить і гасить, смажити і бланширует, режим гриля.
- бойлерна технологія утворення пари:
- Місткість: 6*1/1 GN.
- Максимальна висота завантаження на висоті 160 мм.
- Розмірні дані: 847*757*771 мм.
- Загальна споживана потужність: 10 кВт.
- Температурний зонд вимірює температуру усередині продукту.
- Вбудований ручний душ.
- Показник ваги 99 кг
Професійний Combi Master 61 СМ для кухні невеликого ресторану, кафе, бару. Може запікати, смажити, готувати на грилі, на пару, гасити, бланшувати. Оптимальна конструкція дозволить максимально використовувати простір невеликого приміщення.
Широкий діапазон створюються і автоматично підтримуються параметрів повітря в робочій камері дозволяє приготувати страви самого широкого асортименту. Приготування продуктів відбувається за допомогою конвекції гарячого повітря, що регулюється по розсуд, свіжого пара, подаваного під тиском, або в умовах пароконвекции ― поєднання гарячого свіжого повітря і пари. При цьому можна за бажанням використовувати тільки пар, або тільки гаряче повітря, або обидві середовища приготування послідовно або одночасно.
Кожна частинка 61 СМ виготовлена з нержавіючої сталі і стійкими до корозії
Скляна двері робочої камери CM61 і галогенна підсвічування дозволяє контролювати процес приготування страви.
Подвійне засклення сприяє мінімальних втрат тепла з робочої камери, Температура зовнішнього скла дверцят нагрівається максимум до 70 С при температурі робочої камери 270 С.
Робоча камера апарата без стиків, з закругленими кутами, для спрощення очищення, оснащена запобіжним пристроєм на випадок скупчення рідини.
Дверна ручка з функцією легкого відкривання і функцією автоматичного зачинення дверцят.
У 61 СМ закладено п'ять робочих режимів:
- Робочий режим «гаряче повітря» (t 30-300 З) — ідеально підходить для смаження, грилю, запікання або випічки.
- Робочий режим «приготування на пару» (t 100 С) — ідеально підходить для бланшування, варіння, приготування на пару, варіння на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
- Завдяки комбінації пари і гарячого повітря (t 30-300 З) виключається висихання їжі, мінімізується втрата ваги вихідного продукту і забезпечується рівномірний підрум'янення. З допомогою цього режиму можна приготувати печеню, рулети, запечені овочі, картопляну запіканку, різні види омлетів та інше.
- Низькотемпературний пар (t 30-99 З) — приготування в щадному режимі при максимальному насиченні пара і температурі нижче 100 С можна приготувати вишукані страви як крем, карамель, овочеві суфле, рибу.
- Регенерація Finishing (t=30-300С) — дозволяє скасувати необхідність тривалого збереження страв у гарячому стані. Незадовго до подачі на стіл страви розігріваються в режимі Finishing до потрібної температури.
Встановлення режимів проводиться за допомогою поворотного перемикача. На панелі управління їх три: режим роботи 5-ти режимів, регулятор температури робочої камери, індикатор часу. Поставляє разом з температурним зондом, які визначає ступінь прожарювання і готовності продукту.
Основні | |
---|---|
Виробник | Rational |
Країна виробник | Німеччина |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Сфера использования | Харчова промисловість, HoReCa, Торгові магазини |
Тип пароутворення | Бойлерний |
Тип управління | Електронно-механічне |
Користувацькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 |
- Ціна: 249 100 ₴