

Пароконвектомат кондитерський CustomHeat 64PXHSC
Представляємо Вам конвекційну піч українського виробництва CustomHeat 64PXHSC. Пароконвектомат 64PXHSC CustomHeat найкраще справляється зі складною роботою пекарень, супермаркетів, а також кондитерських цехів. Методом обробки продуктів пароконвектомати є конвекція (циркуляція гарячого повітря всередині робочої камери), приготування з використанням пари різної насиченості, а також комбінований варіант, коли одночасно використовується пара та гаряче повітря. Завдяки герметичності робочої камери повітря, що циркулює, втягується вентилятором і заново проходить через тіні. За рахунок цього відбувається швидке нагрівання робочої камери в пароконвектоматі до заданої температури від 30°C до 270°C. Це дозволяє значно економити електроенергію. Продукти практично не уварюються і не смажуються, немає необхідності використовувати олію та жир. Реальна економія за цими параметрами становить близько 30%, а олії – 95%. Пароконвектомати дозволяють виробляти до 70% від загальної кількості всіх можливих операцій теплової обробки і тим самим замінюють 40% теплового обладнання. У печах CustomHeat встановлений спеціальний електронний інвертер, що сам знижує оберти двигунів вентиляторів і зупиняє їх лише на 3 секунди. Це збільшує термін служби ТЕНів та мінімізує ризик їх поломки.
У комплектацію кожного пароконвектомату входять:
- - реверсивні вентилятори високої продуктивності, керовані спеціальним інвертором. Він здійснює реверс вентиляторів за 3 секунди, що збільшує термін служби ТЕНів та мінімізує ризик їх згоряння;
- - 1, 2 або 3 ТЕНА (залежно від моделі) потужність 3,3 кВт, 5 кВт або 8 кВт кожен (залежно від моделі та призначення конвектомату), керованих термостатом;
- - Таймер, за допомогою якого встановлюється час обробки продуктів від 0 до 120 хв. і далі до нескінченності;
- - реле плавного регулювання пари, за допомогою якого встановлюється ступінь вологості, необхідний для приготування продуктів;
- - кнопка зменшення швидкості дозволяє змінити швидкість обертання вентилятора від 100 до 75%;
- - внутрішнє підсвічування камери здійснюється за допомогою світлодіодів;
- – подвійні термоізоляційні бічні стінки дозволяють ставити поряд з обладнанням будь-яку іншу техніку, у тому числі холодильник;
- - Двері пароконвектомата забезпечені подвійним склопакетом, а кріплення її ущільнювальної гуми вдосконалено для збільшення терміну служби;
- - більшість пароконвектоматів випускається з універсальних напрямних, виконаних з харчової нержавіючої сталі AISI 304, які дозволяють використовувати дека розміром 600 х 400 мм, так і GN1/1.
Технічні характеристики CustomHeat 64PXHSC:
- Кондитерський з контролем швидкості вентилятора;
- Розмір листів: 6 GN1/1 або 6 грудня 600х400 мм;
- Кількість вентиляторів - 2 (2 швидкості);
- Тип пароутворення: Інжекторне;
- Таймер 120 хв.;
- Матеріал: корпус-AISI 430, камера - AISI 304;
- Виробництво CustomHeat Україна.
Основні | |
---|---|
Виробник | Custom Heat |
Країна виробник | Україна |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Сфера использования | HoReCa, Торгові магазини |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Тип управління | Механічне |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Номінальна споживана потужність | 6.6 кВт |
Кількість вентиляторів | 2 шт. |
Особливості | Таймер, Підсвічування, Реверсивний вентилятор |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Гарантійний термін | 12 міс |
Габаритні розміри | |
Загальна довжина | 970 мм |
Загальна ширина | 800 мм |
Загальна висота | 770 мм |
Вага | 70 кг |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Відстань між рівнями | 80 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Режими роботи | Конвекція+сухе повітря, Конвекція, Конвекція+пар, Конвекція+вологий пар |
Максимальна робоча температура | 270 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
- Ціна: 85 239 ₴