-14%










Шприц електричний для ковбаси Rauder LV-15E
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Спеціалізованим і незамінним технічним компонентом процесу приготування власної/фірмової ковбаси на професійній кухні значиться електричний шприц для набивання їх м'ясної, рибної, овочевий начинкою. Саме про такий кухонному атрибуті піде тут мова.
Представляємо технічні, переважні і візуальні (відео) характеристики електричного шприца для ковбаси Rauder LV-15E:
- Витримує інтенсивні робочі завдання, тому ідеально впишеться у виробництво ковбаси в харчових цехах, м'ясних магазинах, кухнях громадського харчування. Зробивши його швидше, зручніше і якісніше.
- Електричний привід обумовлює плавне зміна темпу набивання (обертається реле для вибору швидкості).
- Бункер 15 літрів відкидної.
- Наявність педалі стопа руху поршня.
- Абсолютно всі робочі частини в ньому сталеві нержавіючі.
- Фарш для нього підходить в пухкому стані.
- Оптимально встановлювати його на підставку.
Є питання по ціні або характеристиками електричного шприца для ковбаси Rauder LV-15E?
Дзвоніть або пишіть, із задоволенням надамо повну інформацію!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | RAUDER |
Гарантійний термін | 12 міс |
Об`єм | 15 л |
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Тип приводу | Електричний |
Поршень з клапаном для повітря | є |
Маса нетто | 34,5 кг |
Матеріал виготовлення | харчова нержавіюча сталь |
Об'єм циліндра шприца | 15 літрів |
Вид шприца | Вертикальний |
В стандартному наборі | 4 нержавіючі насадки Ø 16, 22, 32, 38 мм., всі довжиною 180 мм. |
Регулювання швидкості підйому | є |
Потужність шприца | 120 Вт. |
До електромережі | 220 Вольт |
Розмір вертикального шприца | 415*315*h 810 мм |
- Ціна: 20 880 ₴