Кошик
192 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
проспект Олександра Поля, 11, 3 поверх, Дніпро, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук
Шприц для ковбаси Rauder LV-10, фото 2
Шприц для ковбаси Rauder LV-10, фото 2
Шприц для ковбаси Rauder LV-10, фото 2
Шприц для ковбаси Rauder LV-10, фото 3

Шприц для ковбаси Rauder LV-10

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Одним з головних атрибутів для приготування фірмової/власної ковбаси є спеціалізовані шприци наповнення ковбас начинкою. Таким є і шприц-дозатор ТМ Раудер на 10 літрів - модель Rauder LV-10

Як експлуатувати шприц ручної для ковбаси Rauder LV-10:

Після одержання фаршу з м'ясорубки необхідної кондиції, його завантажують у нашому випадку в 10-літровий циліндр шприца Rauder, в наступному кроці він видавлюється поршнем в харчову оболонку для ковбаси (оболонка надівається на воронку циліндра).

З технічних особливостей шприца для ковбаси Rauder LV-10 відзначаються такі:

  • Вертикальна різновид ковбасного шприца для ковбаси (буває горизонтальна).
  • Ручне управління.
  • Двошвидкісний темп роботи. Швидкість змінюється шляхом переставляння ручки на іншу шестерню.
  • Всі елементи з нержавіючої сталі.
  • Наявність чотирьох насадок.

Шприц для ковбаси Rauder LV-10 - це кращий вибір на ринку України, враховуючи якість і ціну. Телефонуйте!

Основні атрибути
ВиробникRAUDER
Країна виробникКитай
Важить, у кг.22
Габарити нетто Д*Ш*В400*330*620 мм.
Насадки в комплектіØ 16, 22, 32, 38 мм; довжина у всіх 180 мм.
Об'єм циліндра в літрах10
  • Ціна: 10 370 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner