Кошик
202 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук
Шафа для визрівання м'яса DX 1001 Dry Ager, фото 2
Шафа для визрівання м'яса DX 1001 Dry Ager, фото 2
Шафа для визрівання м'яса DX 1001 Dry Ager, фото 2

Шафа для визрівання м'яса DX 1001 Dry Ager

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Дозрівання м'ясного продукту (ковбаса, окорок, яловичина, свинина тощо) з Dry Ager dx 1001, на замітку: теж саме, що і версія Dx 1000, тільки з повною комплектацією потрібної аксессуарики і націлений на експорт

Характерні особливості камери для м'яса:

- Правильні чіткі виміри камери: 700*750*1650 в мм;

- Температурна прогресія в камері: з нуля до 25 C вище нуля;

- Для мережі 220 В;

- Вологість зміняться (система HumiControl) з 60 до 90 відсотків.

Опис моделі DX 1001 Dry Ager:

- Складається камера для м'яса з однієї прозорою двері з тонуванням, що захищає продукт від випромінювання (ультрафіолету);

- Регулювання клімату в шафі на електронному управлінні з поділом до 0,1 градуса;

- Є вішалки серія DX 0010.

Дозрівання м'яса, а саме її технологія має суворі правила:

- цей процес не можливо зробити короткостроковим (в іншому випадку верхні шари м'яса просто висохнуть, тим самим не дадуть вологість внутрішнім), але в теж час і не надто довгостроковим, так як почнуть втрачати свою свіжість внутрішні шари. Робота камери дозрівання м'яса не залежить від зовнішніх факторів.

Опції камери обговорюйте з нашим продавцем!

Як відбувається дозрівши м'яса?

Спробуємо відповісти на це питання. При дотриманні правил витримки м'яса в шафах Dry Ager воно змінює свої смакові якості за рахунок системи "Dry Aging" «сухий дозрівши». За перші 20 днів змінюється структура м'яса, протягом дозрівання, воно отримує смакову насиченість. А оптимальним терміном для визрівання м'яса є 42 дні. Перебуваючи в шафах Dry Ager, з кожним днем смакові властивості м'яса поліпшуються.

Спосіб сухого созрева м'ясного виробу має стародавні корені - такий метод використовували німці та австрійці, які живуть в Альпійський гірських районах. Для созрева яловичини рекомендуємо ставити температуру + 2 С і показник вологи на рівні 85 відсотків. Телефонуйте!

Основні
ВиробникDry Ager
Країна виробникНімеччина
Вид обладнанняХолодильна шафа
МатеріалНержавіюча сталь
Мінімальна робоча температура0 град.
Номінальна споживана потужність1700 Вт
Номінальна напруга220 В
Розташування холодильного агрегатуВбудований
Сфера использованияHoReCa
Тип управлінняЕлектронне
Додаткові характеристики
АвторозморожуванняТак
ДисплейТак
Кількість полиць5 шт.
ТермометрТак
Габаритні розміри
Вага90 кг
Висота1650 мм
Довжина700 мм
Ширина750 мм
Внутрішні розміри
Внутренняя длина540 мм
Внутрішня ширина560 мм
Об`єм478 л
Внутрішня висота
H1380 мм
Користувацькі характеристики
Гарантійний термін12
Максимальна робоча температура25
Матеріал дверейнержавіюча сталь/скло з захистом від ультрафіолету
Особливостіконтролер вологості 60-90%, система дезінфекції, led освітлення, звуковий, візуальний сигнал тривоги, автовидалення конденсату, блокування двері, можливо переважувати, завантаження до сотні кг.
Призначеннядемонстрація і дозрівання м'яса
Тип встановленняпідлоговий/вбудований
Функціональне призначенняДля м'яса
Може вмістити
Перелікдо 3 яловичих відруби довжиною 1200 мм.
  • Ціна: 229 700 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner