Кошик
202 відгуків
+380 (50) 197-00-95
+380 (50) 300-99-76
вулиця Хоменка, 15, Черкаси, Україна
Є-груп - обладнання для успішного бізнесу
Залишити відгук

Пилки стрічкові для м'яса

Іноді професійне обладнання для кухні має зовнішній вигляд промислового верстата. Саме так виглядають стрічкові пили для м'яса. Ці министанки служать для якісного оброблення м'яса (включаючи кістки), риби та птиці в свіжому або замороженому вигляді.Апарати для різання м'яса

Таке обладнання, в залежності від продуктивності, знаходить своє застосування в м'ясних відділах супермаркетів, в спеціалізованих м'ясних магазинах, у великих ресторанах. Широке поширення стрічкові пили для м'яса отримали завдяки своїм якісним характеристикам:

- швидкої обробленні продуктів на шматки правильної і неправильної форми будь-якого розміру;

- легкої розпилювання кісток, без утворення осколків у м'якоті;

- зручністю і простотою в експлуатації.

Конструкція пили для м'яса не відрізняється складністю і складається з декількох основних елементів:

- несучої рами на якій розташовані робочий стіл і пристрій для закріплення м'яса;

- стрічкової пилки, прикріпленою на двох шківах;

- пересувного огородження робочої зони;

- гвинтів регулювання, за допомогою яких регулюється розмір і товщина нарізки;

- панелі управління;

- електродвигуна.

Щоб провести розрубування м'яса необхідно укласти його на робочий стіл, закріпити, провести регулювання товщини шматків і включити обладнання. Така робота не вимагає спеціальних знань, може виконуватися однією людиною і повністю безпечна при дотриманні елементарних правил безпеки.

При практично однаковому конструктивному рішенні, стрічкові пили для м'яса, все-таки мають відмінності, які необхідно враховувати при виборі цього обладнання:

- тип виконання може бути підлоговим або настільним;

- як матеріал може використовуватися нержавіюча сталь, емальований і анодований алюміній, а також фарбований метал;

- акуратність зрізу залежить від величини зубів ріжучого полотна, яким оснащено обладнання;

- потужність пили для м'яса визначає кількість сировини, що переробляється.

Особливо важливо при пошуку потрібного обладнання спочатку визначитися з обсягами м'ясної продукції, яка буде перероблятися на підприємстві.

Підбір цього обладнання, при досить широкому асортименті різних виробників Apach, Sirman, Fimar, може викликати деякі труднощі.

Ми готові надати будь-яку консультаційну допомогу, щоб обрана стрічкова пила для м'яса повністю відповідала необхідним потребам і служила довго і ефективно! Ми чекаємо ваших запитань!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner